Facebook Social Media

facebook
facebook

Facebook este unul dintre canalele se social media utilizat cel mai puternic pentru promovarea unor evenimente. Rog frumos pe cei care se ocupa de astfel de organizari sa-si selecteze oferta cand o trimit, sa nu trimita un RSVP pentru un eveniment in Iasi unei persoane din Bucuresti.

Daca ti-am dat No la evenimentul x din Iasi care se repeta si-n Bucuresti, si-n Timisoare, si-n Cluj, etc. atunci nu vreau/am timp/pot sa ajung la acel eveniment. Pe viitor incerca sa stabilesti o pagina pentru eveniment si sa trimiti o invitatie generala, nu sa faci o invitatie pentru fiecare oras si s-o trimit la toata lista. Asta este mai degraba o afacere tipic romaneasca decat un caz de Social Media.

E timpul sa ne maturizam si sa intelegem ca nu suntem cu totii experti social media si ca ar trebui sa lasam promovarea in mainile cui se pricepe si sa ne focusam puternic pe ceea ce stim deja sa producem. Fiecare individ are o aptitudine pe care trebuie sa si-o puna in valoarea, nu suntem magazine de tip 1001 articole.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *