Romanisme!

„Sa recladim Romania”. Un slogan care imi suna azi in cap cand treceam agale pe strazile imputite ale Bucurestiilor. Nu avem ce sa recladim. Am pierdut lupta cu spatiul si timpul, e timpul sa ne pierdem in multime si sa punem osul la treaba. A venit in sfarsit momentul sa ardem din temelie fundatia proasta si needucata a Romanismului si sa intram in programul normalitatii. Odata pierduta lupta pentru un popor spiritual ar trebui sa intelegem ca singura noastra sansa este sa ne pierdem in multime pentru a renaste din propria cenusa ca in mitul Pasarii Phoenix.

Un nationalist romantic ca mine sufera ajungand la aceasta concluzie, dar timpul nemilos iti brazdeaza prin creier tot felul de scenarii. Nu poti deveni spiritual trecand zilnic printre 2 saormerii si o biserica. Nu poti sa te crezi buricul pamantului cand peste jumatate din populatia ta este imputita si traieste in saracie lucie. Ai pierdut contactul cu realitatea.

Comments

comments

One thought on “Romanisme!”

  1. Aici pot sa te contrazic. Romania este o tara spirituala si doar tu ai impresia ca totul e nasol. Pesimismul tau nu ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *