Fuga in Egipt (Inceputuri 6-5 table)

fuga in egipt

Ai dat 6-5 si „Fuga in Egipt” scrie pe tine. Multi stiu, putini cunosc.

M-am cam plictisit de toate astea care au fost pana acum si caut ceva mult mai tare. Drogurile sunt pentru cei slabi eu caut puterea de a renaste prin forta proprie.

Am fost acolo si am vazut tot ce era de vazut. Nu cunosti nimic din ce ti se poate intampla, o faci pentru ca nu cunosti ce se poate intampla.

E greu sa descrii ce nu-ti poti imagina ce vezi dar e si mai greu sa te lupti ca cineva sa supravietuiasca urgiei unui pacat. 1% inspiratie si 99% transpiratie e prea putin spus.

Daca nu-ti gasesti echilibru sa iesi din tine sa te aliezi frecventei celui pe care vrei sa-l salvezi niciodata nu vei reusi sa gasesti cheia din poarta catre mantuire. Fuga in Egipt este o solutie de moment si o intarziere a deznodamantului.

E simplu sa privesti din exterior si sa judeci, e mai greu sa intri in labirint si sa cauti solutia de iesire. De cele mai multe ori ajungi sa te pierzi in labiritul de vise si cosmaruri si sa traiesti acolo cu ei.

Am obosit sa alerg. Dincolo de tot si de toate sunt om si incerc sa-mi caut drumul dincolo de drumul celor pe care vreau sa-i ajut. Nu am veleitati de indrumator si salvator de neam si tara.

Nu am constiinta necesara sa jertfesc comoditatea mea personala pentru un tel si un neam, sunt pur si simplu doar un „trecator prin viata„.

Joci table si la inceputul partidei ti se ofera un 6-5: Fuga in Egipt!. Intre a irosi mutarea in casa sau in spatiul de joc neutru, intotdeauna vei alege sa fugi cu o piesa din casa adversarului in zona neutra pentru a ciupi o linie….sunt in faza in care vreau sa castig doar o linie. Partida vreau sa o decid in alt joc.

Comments

comments

One thought on “Fuga in Egipt (Inceputuri 6-5 table)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *