Glont singur, caut tinta!

Traian Basescu - Presedintele Romaniei

Ultimele declaratii belicoase ale Presedintelui Romaniei Traian Basescu par a descrie traiectoria unui glont tras dintr-un pistol fara a avea o tinta.

Prima greseala internationala a fost cand Presedintele s-a luat de Rusia cu declaratia despre cum or sa stea americanii la noi ca si rusi au stat atatia ani. Pe plan international declaratiile au tot fost si nu au facut cinste titlului pe care-l poarta, cel de Presedinte al Romaniei.

Ultima declaratie se refera la Olanda:

Toate interventiile au fost impotriva pozitiei Olandei. Presedintele Comisiei Europene a aratat ca Romania si Bulgaria au respectat legea si tratatul. Cea care nu respecta tratatul este Olanda. Este un abuz al Olandei.
Romania are Albita – un punct de frontiera, Olanda are Rotterdam. Imi pare rau, nu Albita este poarta de intrare a alcoolului, a tigarilor si drogurilor de contrabanda. Nu Romania, din neputinta, a legalizat prostitutia. Romania continua sa lupte cu prostitutia, cu consumul de droguri.

Sursa: Ziare.com

Un presedinte care nu mai reprezinta interesele tarii sale poarta abuziv titlul de presedinte. Cand ai un dosar plin de bube si gunoi cu duiumul sub presul tarii iti permiti sa te ridici in picioare si sa-l arati cu degetul pe cel care te serveste la masa?!? E adevarat ca nici sa primesti pumni cu capul plecat, dar consider ca inainte de a ridica din pamant capul trebuie sa-ti cureti mizeria pentru a-ti sustine capul ridicat.

Atitudinea de acest tip a celui mai inalt om in stat nu ajuta la recuperarea imaginii in lume a tarii si asa lovita de actiunile unor conationali plecati la „treaba”.

Un glont a parasit pistolul si isi cauta tinta, fara o tinta anume glontul strica doar imaginea pistolului.

Eu imi cer scuze mediei internationale pentru gafele Presedintelui Meu.

PS: Cine a castigat alegerile europarlamentare invocand cauza drogurilor usoare si legalizarea lor?!? Exact!!!! Romania continua sa lupte cu consumul de droguri.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *