Google Trends si Youtube Trending reprezinta oglinda societatii!

youtube

Zilele acestea am tot urmarit ce se intampla in Google Trends si Youtube Trending pentru ca vreau sa descifrez ce se intampla cu acest popor. Nu ascund ca vreau sa inteleg si cum pot sa castig un ban de pe urma lor.

Google Trends – Ma uit si nu pot

In nebunia mea de a pune haturile pe cuvintele din Google Trends am instalat o aplicatie de android in care tine capul de afis de pe Google, Twitter si Youtube.

Multe lucruri de acolo sunt deosebit de consumabile pe loc. Nu prea sunt eu implicat in lucrari de o vara. Si citesc si caut un subiect de care sa ma leg. Si nu am chimie cu nimic din trends. Am crezut ca sunt eu prea batran pentru Google Trends, dar am cautat nitel mai adanc si am vazut ca tot ce este acolo ii implica si pe cei mai trecuti prin viata. Multi dintre ei sunt in zona de bunici hip.

Internetul nu mai este o ‘micunealta‘ a tineretii devenind si un mod de distractie si pentru cei trecuti de o anumita varsta. Intai au intrat in lumea internetului prin intermediul facebook si acum incep sa deprinda si tainele altor aplicatii.

Am deschis aplicatia si am inchis-o la loc cum s-ar putea spune. Nimic din ce citesc pe acolo nu o simt sa o pot descrie. Eu sunt si nebun ca pot sa scriu doar daca intru in transa pentru scris. Nimic din trending nu atinge neuronul ala stigher din capul meu.

Youtube Trending – Oglinda societatii de care ne temem

Am zis ca poate in cuvinte nu mai am eu lipici pe piese si am purces in trending-ul de youtube. Aici mi-a dat fatala. Sa nu aveti senzatia ca sunt un snob care asculta doar muzica clasica, nu ma feresc sa ascult manele. Din selectiile de manele vechi am momente in care recunosc piesa din 3 acorduri ca n-am ce sa fac, „ata s-a putut” vorba romanului.

In ce reprezinta trending-ul actual de youtube nu reusesc sa ma identific. Nu stiu ori ca nu pot sa prind chimia cu versurile lor. Sunt manele, dar cumva manelele astea actuale in ritm de trap nu au chimia necesara in care sa te duca in stare.

Manelele pentru snobi prin definitie este muzica aia pe care o ascultam cand ne pilim si ne rupem pe ea. E treaba asta tine pentru zona aia de manele in care atinge corasonul. Ori trendul actual cu ruperi de ritm in trap nu poti sa rezonezi. Poate doar sa scoata frustrarea din tine.

Cand si cand in trending-ul ala apar vloggeri, dar dispar rapid la fel cum apar. Si asta spune multe despre noi ca popor. Daca ne deranjeaza acest lucru trebuie sa ne ridicam din fotoliu sau scaunul de gaming si sa facem ceva.

Doar sa ne lamentam pe tema asta, dar sa nu luam atitudine nu rezolva nimic. Nu ajuta nici sa incepi sa faci misto de lucru respectiv pentru ca nu poti sa-i integrezi. Rezolvarea lucrurilor este sa ne integram pentru a invata sa ne respectam si sa ne intelegem. Aici e cheia pe care nu vrem s-o apucam.

Problema la cheie sta ca trebuie sa facem drumul toti, dar cineva trebuie sa-si calce pe inima sa faca primul pas. Cand ti-ai calcat mandria si ai pornit pe cararea catre celelalt ai semnat in cartea mantuirii pentru amandoi.

Oglinda societatii reflecta cum suntem

Societatea o facem tot noi. Nu poti sa dai vina pe societate cat timp si tu faci parte din ea. Daca tu dai vina pe societate atunci si tu esti parte din vina. Suntem ceea ce uram pentru ca uram tocmai pentru ca vrem sa o schimbam. Uram ce e in trending pentru ca si noi rezonam cu acel lucru. Fie ca suntem fani, fie ca suntem anti, noi toti formam societatea.

Jocul vietii implica faptul ca trebuie sa invatam sa ne respectam unul pe altul. Si sa respectam pe cel de langa noi. Si asta se face doar prin educatie: educatie acasa, educatie in familie, educatie in scoala, educatie pe strada, educatie pe internet. Ultimul asta este mai nou si trebuie sa-l luam in calcul foarte mult.

Daca reusim sa curatam toate aceste 5 puncte Romania va arata altfel si lucrurile vor sta altfel cu noi. Si automat vom castiga respectul si celor care nu ne respecta!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *