Hai cu Satira si Umorul in duba!

Umorul si Satira n-ar trebui sa circule liber pe internet. Satira si Umorul pentru mase ar trebui interzise in televiziune  si radio, pentru ca risti sa dai peste umoristi ca Buzdugan si Morar sau emisiuni de genul Mircea Badea, Radu Banciu. Sub auspiciul unui pamflet acesti corifei ai televiziunilor si radiourilor, fac o educatie stramba oferind utilizatorului de tv si radio mediocritatea unor replici fara continut. Pe langa lipsa de continut, putem aduce aminte si furtul intelectual sub legea nescris a internetului:” e pe net, e gratis!” .

Internetul un alt loc unde satira si umorul ar trebui sa fie infierat printr-un pret platit de cel care-l face. Astfel ca sunt multi vloggeri care sub deviza ca satirizeaza cocalari din viata de zi cu zi, de fapt le da acestora legimitate in ochii celorlalti care vor sa devina intr-un viitor apropiat tot cocalari. Satira si umorul facut de oameni nepregatiti au acelasi efect ca un medicament luat fara prescriptie medicala. Iti poate face bine, la fel de tare cat iti face rau.

De fapt televiziunea si radioul au cunoscut o mizerie teribila in materie de satira si umor din momentul in care internetul de mare viteza a fost integrat in viata romanului de rand. Cand nivelul de cultura am maselor de internet a scazut, „televizuinele” s-au simtit incoltite si au atacat cu subcultura pentru  a extrage licheaua de internet in partea lui de „share”. Astfel ai tot felul de emisiuni pentru cretini si cretinopati cu glume regurgitate de pe internet. Ghiolbanul isi reduce cautatul pe internet avand acoperita marlania direct prin prisma TV-ului. Singura lui ocupatie ramane facebook-ul cu jocuri si share-uitul de tampenii de pe contul lui Maruta, Gherghe, Teo, Poptamas si Maruta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *