Happy Fish TV au revenit! Dupa 10 ani

Happy Fish TV

Stiam de Happy Fish de acum ceva ani cand faceau bucatile de film comentate de ei si video-uri funny inainte de a aparea tot boom-ul asta de prodcatori video pe youtube.

Au fost vizionari, dar a fost mult prea inaintea timpului pentru ce produceau. Happy Fish vine din perioada in care Bahoi revolutia youtube-ul romanesc cand nimen nu credea ca poti sa te filmezi si sa te pui pe net in forma aia.

De la Bahoi la HappyFish

Timpurile alea au fost niste ani in care s-a testat material cand lumea nu consuma material video pe internet. Nici internetul de mare viteza nu intrase atat de tare, iar internetul de mobil inca era scump.

Circulau video-urile HappyFish pe mailurile de servici si ajungeau pe grupurile de Yahoo si Google. Da pentru ca inainte de grupurile de whatsapp si facebook aveam grupuri prin email pe Yahoo si Gmail.

Ce au facut acum 10 ani Happy Fish

Parodie dupa Avatar la Oscar By HappyFish TV

Happy Fish de acum 10 ani

HappyFish Televiziune is with Baboi Alexandru and 4 others.

În atenția oamenilor de presă, PR, comunicare, IT-iști, președinți de țară sau pur și simplu fani: Peștișorul Fericit s-a întors! Da, Happyfish TV, prima televiziune profesională de internet din România, își redeschide porțile în 2021! După ce a pus – cu succes de public – bazele trecutul internetului românesc, echipa Happyfish își propune, cu modestie, să re-contruiască viitorul comunicării online. Au aruncat pe piață Imnul Turismului, Avatarul după Oscar, seria “Soluții de criză în televiziune și publicitate” sau Imnul de Bun Simț al României, și toate celelalte izbânzi în viralitate, înroșind butoanele de Like ale Youtube-ului. Acum, cu maturitatea construită în timp în diferitele domenii din comunicare în care au migrat după prima perioadă Happyfish (perioada roz), creatorii din spatele platformei promit o serie nouă de interviuri funny, serioase, video-uri născute din imediata actualitate și orice altceva decât v-ați aștepta din partea unora ca Gojira, Cosmin Natanticu, Dragoș Mușat/ Tetelu, Bogdan Mălăele.Cu experiența și creativitatea lor bătătorită în timp și în creierele internauților, cei mai sus-menționați și-au promis să nu lase niciun subiect, oricât de dificil, pe margine – ci să îl exploateze până la dezmăț. Acestea fiind zise, sunteți invitați de echipa de creație și producție online de la Happyfish să vă instalați comod oriunde v-ați afla, să deschideți podcasturile video ale realizatorilor platformei și să ascultați minunatele întâmplări dezbătute în ceea ce urmașii noștri vor denumi, cu admirație, “a doua venire a Peștișorului Fericit” pe Pământ! Trei, doi, unu, re-start!

Opere mai vechi din lucrarile HappyFish TV

HappyFish TV: Sergiu Nicolaescu si pensionarii mercenari!

Avatar dupa Oscar! by HappyFishTV

Mai scoate si HappyFish TV filme comice!?! Comandate, ai futut tara!

Solutii de criza in industria PET-ului by HappyFish TV

WRongtelecom Clicknot ….by Happy Fish tv

Cea mai obiectiva cronica a lui MJ – by Happy Fish TV

Reclama marca HappyFishTV -Beren Brau

Pornoliga campionilor by HappyFish TV

Florin Chilian, HappyFishTV si Madama Ridtzi Pitzi

Ce au inceput sa faca dupa 10 ani Happy Fish

Stai sa zic eu cu Natanticu si Tetelu

Fara Scuze cu Gicu Gojira si Bogdan Malaele

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *