Hater

hate Don't be a hater
hate Don’t be a hater

Nu-mi place teza de hater din internet. Toata lumea o imbratiseaza si o utilizeaza pentru a oferi o eticheta celor care nu sunt pe linia parerilor lor. NU mi se pare corect sa afirmi despre cineva ca este Hater si ca de aia nu poate sa vada adevarul din vorbele tale, atata timp cat si tu ai trecut prin faza asta intr-unul din momentele tale din internet.

Fiecare om are opinia lui despre un mecanism care pune in miscare alte mecanisme, libertatea de exprimare a fost inventata pentru a fi folosita. Nu poti cere oamenilor sa fie solidari cu cauza ta atata timp cat tu (cel cocotat intr-o pozitie cheie din piata) nu esti dispus sa oferi credit si altora din afara cercului in care te misti.

M-am saturat de aceasta catalogare a oamenilor care au un statut sau de cei care graviteaza in jurul lor, copiind tema idolului doar pentru a-i gira si pe ei in piata ca fiind relevanti.

Eu unul apreciez cand vad un text bine scris si nu tin ranchiuna chiar daca m-am contrat in diverse momente persoana respectiva, dar multi sufera din cauza unor astfel de mici incidente si asta denota ca ei nu au destula incredere in produsul pe care l-au aruncat in piata.

Daca vreti o piata curata asa cum sustineti pe la toate conferintele si toata tweetmeet-urile, incepeti va rog cu voi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *