Heirupism antreprenorial sau buticari cu pretentie?!

Lumea afaceristilor romani e plina de ingineri care se scarpina in crestetul capului si nasc o idee pe secunda. El nu face ceva ca la carte…el leaga o sarma si asteapta sa devina antena parabolica. Asta e inginerul: un om care gandeste prea repede si care aplica dupa ureche. In termeni muncitoresti sa zicem ca se pricep foarte bine sa faca „o romaneasca” acolo unde cunostintele ii depasesc.

De ce sa platesti o firma sa-ti stranga un surub cand poti plati un batalion de fraieri ca sa stranga surubul ala nenorocit? Ce daca firma aia stie sa stranga un surub fara sa strice filetul, haorda ta de atotstiutori nestiutori iti vor fute filetul la surub si la final te vei intreba de ce nu ai un surub strans ca la carte?!? Important este sa produci o alta idee brilianta de „patron de butic” si sa investesti si-n aia. Nu verifica niciodata rezultatele finale, da-le dracu. Daca tu te-ai simtit bine nimic nu mai conteaza. Inventeaza inca una ca sa nu se plictiseasca publicul.

Important! Nu uita sa angajezi un plimba hartia care sa incerce sa implementeze politici de grup acolo unde ele nu au loc.

Comments

comments

2 thoughts on “Heirupism antreprenorial sau buticari cu pretentie?!”

  1. Pe principiul „las’ca merge si asa”. Ce conteaza ca tine doua zile si nu ai garantie? Din pacate si la unele firme politica „fara garantii” e la rangul de religie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *