Hipism in Valea Jiului

cai calarie hipism
cai calarie hipism

Valea Jiului este o zona saraca in care oamenii depind in totalitate de minele de carbune si de minerit.

Solutia iesirii acelei zone din impas este reconvertirea populatiei spre altceva. Un prim drum ar fi turismul pentru ca slava domnului mai sunt ceva munti pe acolo.

A doua solutie as spune ca este deschiderea unui hipodrom. Da, hipodrom pentru curse de cai. Solutia iesirii din criza este educarea maselor prin educarea viciilor. S-ar castiga frumos din pariurile de cai si ar dezvolta un alt tip de turism, turism la pachet: munte+mine+pariuri hipice.

Populatia din zona s-ar putea orienta spre cresterea cailor de curse. Ar aparea grajduri in care se cresc caii. Ar aparea antrenori de cai si terenurile agricole din zona ar putea fi folosite pentru cresterea cerealelor pentru furajarea animalelor, practic s-ar relansa mai multe zone ale economiei din zona respectiva:turism, agricultura, devoltare regionala, salarii, scaderea somajului si multe altele.

Unde mai pui ca dezvoltarea zonei ar aduce investitii in zona de echipare electronica sau chiar call-center-uri pentru pariuri online in toata lumea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *