Horoscopul zilnic – un zâmbet pentru fiecare zi a săptămânii

Să nu uităm nicio zi să zâmbim: acesta este sfatul multor înțelepți spirituali ai istoriei.

De ce este atât de important zâmbetul?

Ei bine, zâmbetul, și râsul în general, sunt asociate de corp cu fericirea. Moleculele fericirii, așa cum sunt denumite endorfinele, ne inundă corpul în momentul în care zâmbim sau râdem, deoarece creierul asociază această senzație cu una de confort și siguranță.

Cum se leagă toate acestea de horoscopul zilnic?

Ei bine, acesta are două funcții:

  1. Pentru cei care consideră horoscopul ca făcând din domeniul astrologiei, o sursă de încredere pentru determinarea evenimentelor în funcție de mișcările planetare, acesta este o sursă prețioasă de informații
  2. Pentru cei care văd în horoscop doar o înșiruire de cuvinte, care nu le oferă în niciun fel calea către viitor, ei bine, aceștia pot găsi în el calea către un zâmbet zilnic

Este atât de simplu, mai ales că de multe ori chiar și cei care cred în horoscop găsesc în el motive să zâmbească. Fie îi așteaptă o situație comică, fie se află într-o situație în care doar umorul îi mai salvează, zâmbetul trebuie să fie mereu prezent. Chiar și veștile proaste pot fi o sursă de umor, mai ales pentru poporul nostru, amator de haz de necaz.

 

În ce horoscop zilnic poți avea încredere?

Dacă faci parte din prima categorie de oameni, cei care iau horoscopul zilei în serios și cercetează în el modul în care ziua se va desfășura pentru ei, atunci ai nevoie de o sursă de încredere.

Ca să o găsești, trebuie să treci fiecare horoscop prin niște filtre ale calității, precum:

  • Sursa pune accentul pe horoscop ca parte integrantă a proiectului editorial, nu doar ca pe o secțiune conexă
  • Horoscopul este scris profi, abordând fiecare latură importantă pentru fiecare zodie în parte
  • Horoscopul zilnic are un istoric în spate și are la bază un astrolog de profesie

Dacă horoscopul pe care îl citești și implicit sursa sa online trec de aceste filtre ale calității, atunci poți fi sigur că vei găsi informații prețioase pentru mult timp aici.

Care este horoscopul de tip sursă de amuzament?

După cum spuneam, horoscopul este uneori o sursă provocatoare de zâmbete. Problema de multe ori este că hazul este involuntar, pentru că până la urmă horoscopul zilnic nu este o secțiune de bancuri.

De aceea, dacă ai găsit o sursă care te face să râzi în hohote, o poți păstra ca pe un horoscop amuzant care să te destindă într-o pauză de la stresul cotidian. Un tip, de exemplu, a dus acest lucru la un alt nivel, creând un horoscop propriu, care combină bancurile cu previziunile astrale. Dacă ești curios, caută Doamna Stela în Google și vei găsi o sursă de umor pe cinste.

Pentru cei care vor totuși un horoscop serios, scris de un astrolog profesionist, recomandarea este Zenivers.ro. Aici poți citi horoscopul zilei pe bune, știind că informațiile prezentate sunt rodul cercetărilor unui profesionist.

Spor la vești care vă aduc zâmbetul pe buze!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *