IdeoRazboi

Despre izolarea fonica – cum se realizeaza corect structura masa-resort-masa

Un popor traieste cat timp speranta are un scop.

E greu sa nu te uiti in spate si sa intelegi viitorul, mai usor e sa visezi la trecutul pe care viitorul nici nu stie ca putea sa-l aibe… avem nevoie de un razboi si de noi droguri. Suntem prea comozi ca sa putem evolua. Trebuie sa ne intoarcem la radacina evolutiei, foamea.

Cand faci foamea ideile vin mai rapid decat atunci cand ai totul de-a gata si fiecare poate juca propriul caracter JR Ewing din Dallas, un pahar de whiskey cand vine de la munca si o tarfa numai buna de futut in pauza de masa de la job.

Omul e supus unor fapte pe care nu le poate intelege, omul stie a evolua doar cand specia ii este pusa in pericol de extinctie, in rest femeile se emancipeaza fugind de responsabilitatea unei familii, iar barbati aleg sa se penseze si sa femininizeze pana la dezgust.

Un timp fara de timp care-si cere dreptul la ocultism. E timpul lui Eliade. E timpul sa ne pregatim sufletele cu tomuri de cultura caci viitorul apartine ideilor si mai putin epatarii. Pastreaza un profil redus in societate si pregateste-te pentru calatoria timpului catre urmatorul pas. Dincolo de acum vin vremuri in care vei primi votul de blam din partea a unui tu din viitor. Dincolo de educatia primita trebuie sa-i intelegi si sa-i ierti obligandu-i sa te priveasca cum nu le calci pe urme. Dincolo de greseala lor tu trebuie sa te smulgi unui destin de familie si sa compui propriul tau univers, ei fara tine supravietuiesc chiar daca tu incerci sa mai joci un rol mic de plasa de siguranta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *