Iesiti din casa daca va pasa!

Nu prea mai cred in astfel de sloganuri cand ma gandesc ca fiecare astfel de miting este impanzit de oameni platiti de diverse tabere pentru a scanda impotriva taberei adverse. Imi pasa, dar mi se pare ilogic ca eu alaturi de niste suflete nefericite si platite sa putem schimba ceva.

Maine cei care sunt acum in tabara adversa se pot trezi sa faca un miting si sa cheme pe aceiasi oameni in piata. Eu care am crezut in idealul miscarii ma voi duce si eu probabil sa strig iar impotriva. Vom fi aceleasi suflete, dar strigand la alta poarta. Nu e oare penibil si pentru mine si pentru aia ca ne-am urnit din casa sa scandam lozinci de doua ori pentru doua tabere diferite?!?

In schimbul acestor lozinci noi platim facturile si ei ne zambesc sugubat din vacante exotice sau din masini scumpe. In schimbul iesitului in strada platim un pret mai mare la gaze. Primim reduceri de TVA care nu se regasesc pe portofel. Platim si oalele sparte de justitia care aresteaza inainte de a avea si probe. Nu avem posibilitatea sa traim o viata decenta, „ca afara”.

Aud ca de aldi Sebastian Bodu si alte creaturi diafane care au fost la conducere si au facut rahatul praf prevestesc ca ne vom imparti in doua tabere noi populatia si ne vom bate pentru ei. Un soi de reeditare „Dansez pentru tine!” in ritmul „Scandez pentru tine!”. Sper ca aceste vise de rahat ale unor politicieni impotenti politic sa ramana la stadiu de vise si populatia sa inteleaga ca trebuie sa-i lasam sa se dea cu capul de pereti singurei. Noi ii votam, ei trebuie sa munceasca.

Asadar, eu personal voi sta in casa pentru ca-mi pasa!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *