Imagine fara sonor – In The Mood For Love

In The Mood For Love

Azi la birou am ramas fara internet, desi aveam ceva de lucru am asteptat. Am testat un stick de internet care mergea jalnic spre deloc, neavandu-se prea bine cu Linux Ubuntu. Am baut vreo 3 cafele pret de jumatate de film asiatic fara subtitrare.

Nimic nu poate fi mai sublim decat sa te uiti la un film asiatic fara subtitrare. Experienta traita o poti asemana cu primul concert de opera sau opereta, in conditiile in care tu n-ai legatura cu muzica respectiva. Te uiti, incerci sa descifrezi magia si mesajul si la final ramai cu o idee dezvoltata numai de tine.

Oamenii in miscare, muzica specifica lor usor intepata, discutii aprinse si cuvinte care ti se impregneaza pe creier. E un joc pe care obisnuiam sa-l joc pe vremuri, cand singur fiind acasa urmaream tot felul de filme occidentale pe Bulgari 1 si Bulgari 2 in asteptarea desenelor, si ele occidentale. Am retrait clipele alea de spaima in care nu intelegeam o scena si pret de 3 scene inca rumegam la ce a fost in urma. Am retrait senzatia imaginii fara poveste, am dat imagine radioului si i-am taiat sonorul…

Filmul este In The Mood For Love sau „Fa yeung nin wa”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *