Care sunt factorii care influentează pretul unui implant de par la clinica de prestigiu Dr. Felix

implant de par

Un implant de par a devenit o necesitate avand in vedere ca oamenii se confrunta tot mai mult cu alopecia, cat si cu caderea parului. Cauzele sunt multiple, unele dintre ele fiind stresul, prezenta unor afectiuni, modificări hormonale, istoricul familial, administrarea anumitor tratamente, precum si coafatul excesiv cu numite produse toxice din comert.

Efectul caderii parului, atat in randul femeilor, cat si al barbatilor este destul de mare. Acestia pot suferi de stima de sine scazuta, anxietate chiar si depresie. Nu este placut atunci cand parul incepe sa cada in exces, acesta venind totodata si cu efecte negative asupra aspectului fizic.

Tocmai de aceea, multi dintre cei care incep sa sufere de astfel de afectiuni se gandesc cat costa un implant de par, care ar fi efectele pozitive si daca merita aceasta interventie. Desigur, cei care se hotarasc sa apeleze la un implant de par trebuie sa se documenteze inainte si sa apeleze la clinici de prestigiu, cu experienta in acest domeniu, tocmai pentru ca aceasta interventie este una minutiosa care implica multa experienta si rabdare.

Cunoastem cazuri unde oamenii au apelat la asa zise clinici pentru un implant, iar rezultatele au fost dezastruoase. Si asta pentru ca prima data au pus accent pe suma de bani pe care o vor da, inaintea experientei doctorilor.

implant de par inainte si dupa

Cu siguranta si banii au o importanta majora, insa daca dorim rezultate de calitate, nu ne putem astepta sa coste infim.

Asadar, care sunt factorii care influenteaza pretul unui implant de par si de ce anume ar trebui sa tineti cont, puteti citi in randurile care urmeaza.

Orientati-va catre clinicile de prestigiu

O clinica de prestigiu din Romania este Dr. Felix Hair Implant. Este recunoscuta pentru ca in cadrul clinicii activeaza profesionisti specializati in transplant de par, ce se ridica la inaltimea clinicilor de profil din lume.

In plus, toate etapele unui implant de par, precum consultatia, marcarea zonelor donatoare dar si primitoare, anestezia, extractia si implantarea sunt realizate foarte atent exclusiv manual prin metoda Quality FUE. Aceasta metoda este mai putin invaziva, unde recuperarea este imediata. In plus, folosind aceasta tehnica, nu vor mai exista sangerari, dureri sau cicatrici. Pratic, oamenii cauta si siguranta ca in orice alta intervenite, iar aici clinica ofera atat siguranta, cat si incredere celor care au nevoie de un implant de par.

Clinica de implant DR Felix

Pretul unui transplant

In ceea ce priveste implant par pret, acesta difera de la caz la caz. Astfel ca diferentele de par pot fi influentate de factori diversi:

  • calitatea firelor de par care vor fi extrase.
  • cat de extinsa este zona unde urmeaza ca sa fie implantate firele de par.
  • durata procedurii si complexitatea ei, iar aceasta poate ajunge de la 4 la 10 ore.

In plus, avand in vedere ca se utilizeaza tehnici avansate, ce vin cu rezultate excelente preturile difera si din acest punct de vedere. Insa clinica pune la dispozitie posibilitatea de a plati in rate un implant de par, iar acestea pot fi de la 1 pana la 5 ani.

Astfel de detalii pot fi citite in cadrul paginii drfelixhairimplant.ro.

Date de contact drfelix.ro:

office@drfelix.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *