Implant de par prin tehnica Q FUE în cadrul clinicii Dr Felix – află aici detalii

implant de par Dr Felix

Se spune că odată cu trecerea timpului devenim tot mai înțelepți, mai răbdători și că privim lucrurile din alt punct de vedere. Așa și este, în majoritatea cazurilor, doar că timpul lasă și urme pe chipurile noastre. Ridurile, pielea lăsată sau căderea părului sunt doar câteva dintre semnele întâlnite de majoritatea femeilor și bărbaților care au trecut de o anumită vârstă. Dacă unii dintre ei aleg să ignore aceste semne și să o ia ca pe ceva normal, iată că unii caută să remedieze această problemă. Aici intervin clinicile de specialitate care se ocupă de acest lucru.

Clinica Dr. Felix Hair Implant este clinică profesională la care pacienții pot apela cu încredere pentru transplantul de par. Medicii din cadrul acesteia se vor ocupa cu precizie și cu tact de fiecare doritor în parte. Fiecare doritor poate beneficia de un implant de par prin tehnica Q FUE.

Mai multe despre această tehnică afli în cele ce urmează.

O tehnică nouă ce nu lasă urme

Tehnica Q-FUE este o metodă modernă de transplant de păr care a devenit tot mai populară în ultimii ani, de când oamenii au început să se confrunte tot mai des cu pierderea podoabei capilare. Această tehnică este una minim invazivă utilizată pentru a extrage unitățile foliculare individuale dintr-o zonă donatoare a scalpului și a le transplanta în zonele cu subțiere sau lipsă de păr.

Prin adoptarea acestei tehnici, se pune un accent mare pe calitatea unităților foliculare extrase și transpuse. Se selectează și se utilizează cu atenție unitățile foliculare de cea mai bună calitate, ceea ce duce la un rezultat mai bun la final. Aspectul și creșterea părului după această intervenție sunt îmbunătățite considerabil.

Recuperarea este ușoară și nu lasă urme

Ceea ce trebuie de specificat în ceea ce privește recuperarea de după o astfel de procedură este faptul că aceasta nu este una care să necesite multe zile de pauză. Pacientul poate resimți anumite disconforturi în zilele următoare, dar acest lucru este normal. Această intervenție nu lasă cicatrici și nici nu este una dureroasă.

Aceasta clinică este una renumită pentru serviciile sale, de aceea printre cei care apelează la acest tip de transplant se numără și vedete din showbiz-ul românesc. De acum cei interesați nu trebuie să mai meargă în străinătate pentru a suferi o astfel de intervenție, ci pot apela cu încredere la clinica Dr. Felix Hair Implant. Medicii de aici se vor asigura că intervenția decurge conform procedurilor stabilite inițial și că pacientul este în deplină siguranță.

Ca pe final

Căderea părului nu trebuie să mai reprezinte o problemă pentru cei aflați în această situație. Pot apela cu încredere la această clinică menită să îi ajute să-și recâștige încrederea în sine. Dr. Felix Hair Implant se ocupă cu succes de aceste intervenții!

Cei interesați de o astfel de intervenție pot găsi informații în cadrul paginii oficiale drfelixhairimplant.ro. Vor găsi aici poze, testimoniale ale unor persoane publice, putând solicita oricând un consult gratuit.

Date de contact:

+40 720.254.368

client@drfelix.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *