Incalzirea termica pentru caminul tau iubit

Se stie ca atunci cand te muti la curte incepi sa cauti solutii din ce in ce mai ieftine pentru incalzirea spatiului tau de locuit. Dupa ce ai rezolvat izolarea casei la exterior si ai terminat finisajele la interior, Incepi sa cauti solutia optima pentru incalzire. Eu am ales gazele, dar acum la 9 ani dupa ma uit dupa Centrale termice pe lemne la preturi accesibile, avand in vedere ca a inceput sa creasca pretul gazelor. Chiar daca este mult mai comod sa ai o centrala in condensatie pe gaz, pretul pe care-l platesc ma face sa ma gandesc ca ar fi mai potrivit pentru mine acest tip de incalzire pe lemne.

In zona de instalatii termice centrala termica pe lemne este mai greu de intretinut pentru ca implica mai multa actiunea din partea proprietarului. Trebuie sa bagi lemne in ea dupa o anumita perioada de timp, trebuie executata curatenia focarului de funinginea ramasa de dupa ardere, trebuie sa verifici intotdeauna sa fie presiunea la nivelul la care trebuie, in concluzie centrala pe lemne este mult mai pretentioasa decat o centrala pe gaz. In schimb centrala pe lemne ofera o caldura mult mai potrivita dorintelor mele in ceea ce priveste caldura. unde mai pui ca aceste centrale termice pe lemne iti reconfigureaza modul de viata astfel incat ajungi o persoana mult mai activa. Ai activitate tot timpul!

Am tot puricat internetul dupa o oferta de centrale pe lemne pana am ajuns la pagina  Magazin instalatii de termice Roinstalatii. Acolo am gasit oferta potrivita pentru gusturile mele in materie de instalatii termice. Paleta lor de produse se adreseaza si unui buzunar subtiat de finante, dar si unui buzunar care suporta automatisme si programari comode pentru un stil de viata boem, dar incalzit cu o centrala pe lemn.

Acum ma gandesc cum sa optimizez cumpararea de lemne astfel incat sa ies si mai ieftin decat in prezent. Atentia mi s-a indreptate spre arzatoarele de peleti si producatorii unor astfel de metode incalzire. Nu toate modelele de centrale pe lemne suporta adaptarea la incalzire cu peleti, dar cea pe care am ales-o eu are aceasta optiune. Asa ca astept timpul rece sa vad cum ma descurc cu o astfel de centrala termica pe lemne!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *