Inele de logodnă personalizate vs. inele de logodnă obişnuite, „de serie”. Pe care le alegem?

Inele de logodna personalizate

În clipa în care ai un inel pe deget trebuie să fie confortabil de purtat, să îţi placă când îl priveşti, să fie rezistent şi să aibă o anumită valoare pentru tine. Inelele pe care le cumperi din bijuterii sau din magazine de profil şi care nu te reprezintă, dar totuşi ajung pe degetele tale nu îţi vor oferi nimic din farmecul şi eleganta unor inele personalizate. Un inel de logodnă personalizat este uşor de recunoscut după mai multe elemente.

Inelul personalizat: caracteristicile

În primul rând e dintr-un material foarte bun, din aur, argint, calitatea metalului e excelentă, arată foarte bine şi are rezistenţă mare.

În al doilea rând un inel de logodnă care a fost personalizat poate fi gravat, pot apărea pe el diverse modele, simboluri cu o semnificaţie anume pentru cea, cel care le poartă.

În al treilea rând putem avea inele de logodnă personalizate şi la nivel de design, care nu arată deloc precum cele obişnuite, care au o formă mai deosebită.

În al patrulea rând sunt şi inele de logodnă personalizate care au pietre preţioase unice, au modalitate unică de amplasare şi de şlefuire a pietrelor unicat.

În al cincilea rând mai recunoaştem inele de logodnă în 2018 care au fost personalizate şi după calitatea şi rezistenţa lor la uzură, la factorii externi.

Dacă toate aceste lucruri sunt bifate avem inele de logodnă în 2018 care au fost personalizate anterior. Şi mai e ceva, dar asta presupune să vezi undeva, în magazine online sau offline inelul respectiv, e vorba de preţ, fie el afişat pe rafturi online, fie pe cele offline, cu ajutorul etichetelor de preţ.

Inelele unicat îţi permit să ai la mână ceva de calitate superioară, un lucru pe care nu l-ai mai văzut şi la x domnişoară, la logodnă căreia ai participat. Personalizarea înseamnă şi o mărime a inelelor potrivită încă de la început, fără să fii nevoit să tot ajustezi până distrugi materialul şi designul. Spre deosebire de ele, inelele „de serie”, cele pe care le vezi şi le cumperi, după care le mai ajustezi cum poţi la bijutier sunt mai ieftine, nu arată chiar aşa de rău, dar originalitatea lipseşte, poţi vedea n şi la alte doamne şi domnişoare.

Dacă ar fi să alegem între personalizate şi obişnuite am alege cu siguranţă personalizarea, pentru că individualizează, pentru că pune în valoare mai bine şi materialul, şi pietrele preţioase, dar şi persoana care poartă inelul.

Comanzi rapid online şi ai produse personalizate rezistente şi elegante, realizate în cel mai scurt timp

Reducerile seducătoare şi numărul mare de variante disponibile online, dar şi mărimea inelelor uşor de ajustat din prima clipă, iată doar trei motive pentru care aţi putea alege să comandaţi inelul de la E-ring.

E vorba de un site cu peste şapte ani experienţă şi o echipă cu peste 12 ani de experienţă în spatele său, cu produse de calitate superioara. Din aur roz, alb, galben, cu pietre de diverse forme, naturale, de la diamant la safir sau smarald şi topaz, ametist şi citrin, safir inelele E-ring se vor potrivi de minune pe orice deget.

Imprimanta 3D, sutele de modele disponibile şi personalizarea rapidă, realizarea comenzilor în 5-7 zile, certificatul de calitate care însoţeşte fiecare produs, garanţia, toate acestea sunt atuuri pe care E-ring le are faţă de alte site-uri posibil concurente. Fiecare client are şi un configurator în pagina de produs. Cu el se poate alege simplu forma pietrei centrale, piatra centrală, dimensiunile sale, culoarea şi puritatea aurului, precum şi măsură.

Gravura este opţională şi e gratuită, clienţii se pot implica în procesul de personalizare, toate diamantele folosite sunt din Belgia şi sunt atent şlefuite.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *