Influenta si noninfluenta in online

Comunitatea Social Media
Comunitatea Social Media

Aud in ultima vreme despre tot felul de topuri cu oameni care influnteaza sau nu influenteaza in online.

Din 2005 de cand am dat de internetul serios bazat pe bloguri si site-uri de socializare constat ca influenta pe care si-ar putea pune amprenta cineva asupra mea este din ce in ce mai redusa.

Si eu am fost influentat in timp de diversi oameni din online, dar asta nu m-a facut sa fiu trup si suflet alaturi de acel om in orice ar face. Fatarnicia de a alege sa nu te lasi influentat intr-o problema sau alta in ceea ce priveste viata ta online de cele mai multe ori este trecuta la catalogul hater-isme si este dus un razboi desantat pana la nivelul in care esti facut prost fara argumente.

Topurile din internet ma lasa rece atata timp cat in spatele lor sunt oameni care au muncit mult la multe proiecte si care au fost pentru scurt timp in frunte, dar care nu au maturizat nici un proiect serios.

Oamenii din aceste topuri sunt oameni cu o capacitate extraordinara de a lansa proiecte, dar care nu au capacitatea de a gasi alti oameni care sa preia proiectele pentru dezvoltarea ulterioara. Din pacate nici „magnatii” internetului nu au investit in proiecte si oameni care sa-si duca startup-urile mai departe decat ecranul unui post de televiziune si trackback-uite de cei care vor sa prinda un loc in fata.

„Da la noi daca ai ajuns pe TV esti bun, daca nu esti un alt nimeni din masa de nimeni online.”

Gandeste-te de doua ori inainte sa primesti credit-ul unui trackback pe un site, maine poti sa primesti in schimbul traficului un pumn in cap sau un pahar de bautura in ochi:

< < Dupa blogurile gri stam noi, majoritatea, Sunt mai influente la sosea ca sa nu se vada foamea, Sa nu se vada onlinerii care-i prostesc pe prosti Si fetele care noaptea vand trackback la colt. >>
(Strofa pamfletata din cantecul hiphop Dupa Blocuri semnat de B.U.G Mafia)

Comments

comments

2 thoughts on “Influenta si noninfluenta in online”

  1. Privind la acest top am încercat să-mi dau seama ce au în comun. Dacă topul influencerilor ar fi fost însoțit și de un top al proiectelor derulate în 2009 în Social Media din România am fi avut la ce să ne raportăm. In lipsa unui astfel de top, eu consider că ar fi cazul să mă opresc aici. După cum au recunoscut chiar și unii dintre cei prezenți în topul cu pricina, în anul de grație 2010 nu putem discuta despre Social Media în România decât la nivel de bisericuțe.

    raspuns complet: https://www.staupenet.ro/bancuri-care-stimuleaza-sistemul-imunitar.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *