Informatia din eter

Nu poti impartasi informatia pe care o primesti pentru a o intelege.

Informatia primita are un scop si receptorul trebuie sa identifice singur mesajul criptat intre randurile acesteia. Cand alegi sa impartasesti informatia inainte de a o intelege poti declansa furtuni de constiinta celui ce reprimeste informatia fara a avea un DREPT asupra acesteia.

Fiecare are un timp si un spatiu limitat in care primeste o rescruce informationala de unde poate alege sa intre sau nu in informatie. Matricea informationala nu permite descifrarea mesajului daca informatia a fost impartasita. Este un drept al fiecaruia sa aiba timpul si spatiul propriu pentru intrare.

Uneori ne grabim sa impartasim ce nu intelegem si impartasind schimbam drumul si echilibrul altui sistem Om. Omul s-a nascut cu liberul arbitru, dar are si functia de uitare care-l ajuta sa treaca mai departe spre o noua rascruce de optiune. Ai impartasit informatia pentru care inca nu ai facut alegere, ai dezechilibrat sistemul si portile deschise ti se inchid.

Nu te poti intovorasi cu Omul de dincolo de spatiu fizic pentru a gasi un raspuns la propria neputinta. Raspunsul de cele mai multe ori se afla in tine, dar trebuie sa ai rabdare pentru a primi dreptul sa descifrezi prin libera alegere. Suntem fiinte sociale in plan fizic, in plan mental/spiritual suntem sisteme complete cu un set de raspunsuri si intrebari in functie de nivelul la care am ajuns de cunoastere. Un dezechilibru cat de mic modifica compozitia informationala si ascunde intrebari pentru care aveai raspunsuri. Liberul arbitru si uitarea te retrogradeaza cand incalci legi simple ale supravieturii in plan mental. Ai optat sa impovarezi un semen cu o problema ai pierdut conexiunea cu propria problema. In timp ce arunci o gheara peste alt sistem, sistemul tau pierde din drepturi.

Ai grija ce imparti, ai grija cui imparti, dar mai presus de toate ai grija ca ceea ce tu consideri o fapta buna sa nu fie un pacat prea greu pentru a-l putea cara dupa tine.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *