Informatia

trafic oras
trafic oras

Informatia oferita prin texte ar trebui sa fie una originala si noua. Evolutia omenirii s-a facut prin infierarea unor idei si fapte si determinarea aparitiei altora. Experienta trecutului arata ca viata liniara cu idei pe care societatea le asteapta de la tine nu ofera garantia evolutiei in timp.

Omul este o fiinta lenesa prin definitie si este sortit rutinei, dar dincolo de autolimitarea pe care ne-o impunem, trebuie sa ajungem sa intelegem ca o rutina poate ucide cursul firesc al lucrurilor. Stramosii priveau moartea ca pe o trecere, drept pentru care stres-ul unei morti iminente era inalturat oferind posibilitatea creierului sa se concentreze pe alte fapte decat cea a mortii. Societatea lenesa in care ne miscam a plasta moartea ca un pachet de marketing care sa vanda lacrimi la bucata si la set.

Informatia trebuie sa circule chiar daca ea este gresita sau buna. Informatia gresita si utilizata in formula recurenta a traitului va fi eliminata natural cand isi va arata fata derizorie, dar din experimentarea ei vor exista concluzii care vor duce la reparatie.

Miturile sunt facute pentru a fi daramate. Lasa informatia sa curga si incearca sa nu o repeti pe cea deja mestecata, ofera agorei o concluzie personala care sa dea nastere la alte teorii si concluzii, fiecare concluzie analizata va deveni la randul sau obiect de studiu pentru viitor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *