Infrunta temperaturile ridicate cu echipamente de ventilatie si racire pe masura

Apartment architecture bar Tools

Vara vina la pachet cu temperaturi extrem de ridicate. In unele zile, acestea depesesc chiar si norma standard. Savurand un fresh rece, la umbra, le poti infrunta intr-o oarecare masura. Insa, atunci cand esti acasa, cum le combati?

Locuita ta are nevoie de echipamente de ventilatie si racire. Acestea iti vor transforma casa intr-un loc racoros, optim de relaxare in zilele de vara. Totodata, atunci cand le alegi, nu uita sa urmaresti calitatea acestora – nu e indicat si nici comod sa le inlocuiesti in fiecare vara. In plus, aceste inlocuiri sezoniere reprezinta doar bani aruncati pe fereastra, cum s-ar spune.

Pentru a te putea bucura de echipamente de ventilatie si racire pentru mult timp, am o recomandare pentru tine si anume Bricolaj Market. Pe langa faptul ca gama de produse este una vasta, deci ai de unde alege, toate vin insotite de certificatul calitatii.

Aparatele de aer conditionat – care e mai potrivit pentru tine?

Aspectul calitatii l-am stabilit mai sus. Garantia aparatului variaza doar in functie de producator. In fine, sa aducem in discutie un exemplu concret de aparat de aer conditionat extrem de eficient – aparat aer conditionat DC Inverter 9000BTU NOBU.

Cum functioneaza? Principiul de functionare este unul simplu – absoarbe caldura din camera, o transfera in exterior si o descarca. Acest proces scade temperatura ambientului interior, crescand capacitatea de racire.

Totodata, are incorporata si functia anti-inghet – in regim de racire si la temperaturi scazute, se poate forma gheata pe schimbatorul de caldura. Astfel, aceasta functie incorporata va opri compresorul intr-o astfel de situatie protejand aparatul.

Totodata, trebuie sa stii ca are o capacitate de incalzire de  1000 BTU/h. Clasa energetica in regim de racire este A++ – deci nu iti va incarca factura lunara la curent electric. Accesand bricolajmarket.ro vei descoperi si alte sisteme de incalzire – depinde de preferintele si necesitatile tale pe care alegi sa il cumperi.

Recomandari extra pentru anotimpul rece

Pentru vara, am stabilit ca ai nevoie de un sistem de racire capabil sa iti faciliteze confortul. Iarna, se pune aceeasi intrebare – care e sistemul de incalzire perfect pentru locuinta ta? Recomandarea mea ramane in continuare Bricolaj Market.

In gama destinata sistemelor de incalzire, vei regasi o mutitudine de alternative placute, compacte, sub certificarea calitatii, ce se pot potrivi ca o manusa in cadrul casei tale. Dupa ce alegi sistemul de incalzire perfect pentru tine, ai nevoie si de cateva accesorii pentru ca totul sa functioneze optim.

De exemplu, sa vorbim putin despre termostate. Acesta este destinat controlului individual al temperaturii din camerele in care sursele de incalzire sunt radiatoarele sau convertoarele echipate cu robinet termostatic. Senzorul din capul termostatului este cu lichid. Temperatura minima pe care o poti seta este de 6⁰ C, iar cea maxima de 28⁰ C.

Nu uita! Pentru comenzi mai mari de 1.000 lei, beneficiezi de livrare gratuita oriunde in tara. Alege sa infrunti temperaturile ridicate de pe timpul verii cu sisteme pe masura, dar totodata, nu uita si te alternativele pentru sezonul rece de la Bricolaj Market.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *