Invizibil pe internet!

Internetul e liber! Internetul e liber, dar libertatea pe care ti-o ofera acesta este bazata pe o urma pe care tu o lasi in trecerea ta virtuala. Imagineaza-ti ca ai un parfum aparte si te plimbi din casa in casa pentru a inspecta ce modificari si-a mai facut fiecare, despre ce a mai vorbit unul sau altul,  ori ce legaturi exista intre persoana X si persoana Y. Dupa ce ai plecat,  copoiul de propietar iti adulmeca parfumul si zice:”Aha, deci pe aici a trecut Fanel!”

Parfumul tau pe internet poarta numele de IP si lasa o dovada pe acolo pe unde ai trecut. Unii dintre propietari nu te suporta cand treci pe la ei „prin casa”, ca urmare a unor discutii pe contre sau daca le faci franjuri karma  de influentatori. Drept urmare te trezesti ca iti aplica un blocaj (block IP) pe motiv de „parfum intepator”(IP).

Un alt motiv pentru care poti sa n-ai parte de chei potrivite in casa unui „vecin” este acela ca vecinul tau se afla peste Ocean in USA si nu te primeste in casa lui din cauza unor rude cu parfum de delicvent ce au trecut cu „imprumutatul fara sa ceara”(furt ) pe la ei prin ograda. Iar acum drept multumire, ne-au blocat toata clasa de „mirosuri” romanesti.

Ei, dar uite ca tot acolo peste ocean niste vecini prietenosi s-au gandit sa ne ofere si solutii pentru cei care vrem sa ne jucam de-a Omul Invizibil pe Internet sau sa putem naviga acolo unde rudele au lasat o impresie proasta. Si uite asa a aparut programul Hide My IP prin care ne satisfacem visul de a umbla pe internet dezbracati de IP acolo unde acesta este  blocat de proprietar.

Hide My IP
Hide My IP

Pentru cei care se simt urmariti de Guvern este solutia ideala de a naviga pe internet departe de ochii iscoditori ai Fratelui cel Mare. Ascunsi intr-o conexiune criptata vei regasi placerea de a te informa fara teama ca cineva iti poate gasi urma. De acum celebra replica „Big Brother is watching us!” este istorie.

„Hide My IP” iti ofera posbilitatea sa navighezi anonim, in timp ce iti protejeaza adevarata adresa IP si in fata unor atacuri din partea hacker-ilor. Acum poti trimite si email-uri fara IP-ul tau real, folosind conexiunea de internet criptata de program. Iti protejezi intimitatea online, prezentand o alta adresa IP.

ATENTIE! Nu uita ca totul trebuie facut in spiritul de om invizibil ce poarta o palarie alba de Super-Erou.

hackersonlineclub.com
hackersonlineclub.com

Eu personal folosesc acest serviciu pentru a urmari emisiunile de pe site-urile americane unde IP-urile de Romania sunt banate!

Sursa foto: hide-my-ip.com si hackersonlineclub.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *