Iz de teorie a conspiratiei

Acum ceva vreme toata lumea vedea conspiratii in orice. Bine, si acum mai sunt persoane care cauta conspiratia acolo unde ea nu exista. Treaba este ca in tot acest joc de-a conspiratiile am uitat sa vedem principalul. In fond si la urma urmei cel mai bine e sa implementezi un subiect cu rabdare si timp.

Teoria conspiratiei nu se mai lucreaza la nivel de informati livrata direct. Acum teoria este implementata la nivel de portie servita la ore regulate. Intocmai ca un organism si lucrurile astea rele uneori trebuie sa fie implementate incet pentru a putea fi asimilate usor de creier si pentru a ramane acolo ca niste actiuni incepute de persoana. Practic teoria se infiltreaza usor, usor, pana cand este adoptata ca ceva produs de insusi receptor.

Uneori te prinzi pe drumul acesta ca esti usor manipulat, dar ceea ce tocmai a invatat iti este atat de comod incat nu te mai poti debarasa de el. E ca atunci cand inveti sa mergi pe bicicleta si ai merge cu bicicleta oriunde. Chiar si pana la poarta curtii tale. A devenit parte din tine.

Cel mai greu in tot procesul asta este timpul. Cel care implementeaza are nevoie de timp sa astepte. Iar cel care receptioneaza are nevoie de timp sa se obisnuiasca.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *