Izolarea AUR pe scena politica

Partidul AUR a castigat un procent la alegerile care tocmai au trecut. Aici nu analizam modul in care au facut-o si poate sprijinul oamenilor din „servicii” . Fiind parlamentari dialogul este necesar oricum pentru a stabili o punte de comunicare si pentru a intelege motivul pentru care au candidat.

Sa izolezi acum un astfel de partid pe scena politica este fix ca si cum ai arunca benzina peste un foc de gratar pe care tocmai l-ai pornit.

Prezenta scazuta la vot si procentele AUR

Prezenta scazuta la vot si procentul mare castigat de AUR in randul persoanelor cu o mai slaba pregatire scolara trebuie sa dea de gandit multor intelectuali din tara aceasta. Izolarea acestora le va creste respectul de sine, dar si credinta votantilor in ei. Sa nu uitam ca poporul roman este un popor care iubeste victima.

Asa ca va rog sa scoateti capul din carti si sa va ganditi la o forma prin care sa-i integrati si pe acestia in societate. Sunt singur ca intre ei se regasesc oameni care pot sa fie castigati.

O pilda rap/hiphop pentru clasa politica


In acest sens imi vine in cap povestea lui Nosfe din Podcastul cu Alex Mocanu in care un baiat dadea mesaje de ‘hate'(ura) pentru un rapper. Si mesajele tot veneau si veneau. Pana intr-un moment cand rapper-ul a ales sa deschida dialogul cu acest hater si sa-l intrebe de viata lui si ce se intampla.

Atunci omul s-a deschis a spus ca el stie sa faca rap mai bine decat multa lume din piata asta muzicala rap si ca e foarte frustrat ca nu are norocul sa-l ia cineva in bransa.

Rapper-ul a ramas impresionat de povestea hater-ului sau si a ales sa-i ofere un featuring (o colaborare pe o piesa) pentru a-l pune in valoare.


Solutie politica nu circ si izolare

La fel putem stabili si punti de comunicare cu cei din AUR, dar nu in conditiile lor. Singura problema este schimbarea conditiilor in care se sta la discutie.
Circul trebuie evitat si trebuie adus la discutie in cadrul in care sa nu poata specula mediatic acest dialog.

Aveti grija de voi si dati cu Pace!

EDITARE ULTERIOARA: Arhi pe facebook are o parere destul de pertinenta legat de subiectul AUR si mersul la vot: Arhi Ametcea

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *