Jocuri de noroc intre viciu si mod de viata in 2021!

jocuri de noroc

Pariurile, cazino-ul, pacanelele si poker-ul au ajuns in ultima vreme sa ocupe un loc tot mai mare in viata romanilor. Daca iei la pas strazile Romaniei vei gasi case de pariuri la orice colt.

Dorinta de imbogatire rapida a romanilor a fost speculata destul de rapid de antreprenorii de ocazie. Casele de jocuri de noroc au aparut ca ciupercile dupa ploaie.

Pariurile sportive in Romania – jocuri de noroc

Pariurile sportive cuprind o activitate de  ghicire a unor rezultate sportive prin riscarea unei mize pe rezultatul unui eveniment sportiv. In plus exista si pariuri care implica si alte cifre din timpul meciului: nr de goluri, nr de cornere, nr de lovituri libere, combinatii de pariuri care implica rezultat final si numar maxim de goluri date pe timpul meciului. 

Pe langa industria caselor de pariuri care s-a dezvoltat in Romania au inceput sa apara si pariori care vand ponturi. Acestia vand ponturi contra unui cost. Exista un bazin foarte mare de oameni care dau tepe in acest sens, de aceea trebuie sa verificati deosebit de bine cu cine mergi pe acest drum. Tipul asta de pariere nu aduce o satisfactie materiala totala. 


Majoritatea pariorilor sunt cei care pleznesc rezultatele facand analize frugale asupra biletelor pe care le pun in agentii fizice sau online. Acestia de obicei au un bazin de echipe pe care le urmaresc si isi stabilesc biletele in functie de acestea si de evolutia lor. 

Exista un alt tip de parior care aleg sa riste pe bilete compuse din rezultate de prin mecuri si campionate rare. Teoria lor este ca rezultatul in acele campionate se pot manipula mai greu. Interesul pietii de pariuri nu au un interes in aceste meciuri fara o miza ridicata si un interest din partea jucatorilor.

Cazino-ul, pacanelele si jucatorul roman

Cazino-ul romanesc implica o componenta de pacanele, blackjack si ruleta pentru cazino. In general romanii prefera pacanelele. Multi dintre cei cu care am intrat in discutie sunt jucatori de EGT si NETENT. Din cate am inteles existe perioade in care jocurile de la acesti dezvoltatori ofera sanse mai ridicate de castig

Este comic sa urmaresti oameni jucand la pacanele. Ambalajul vorbelor este hilar si modul in care reactioneaza jucatorul la ce apare pe ecranul aparatelor. In perioada de lockdown cand pacanelele fizice au fost inchise majoritatea dintre celor care joaca s-au mutat in mediul online alegand agentiile virtuale. In proportie de 80% dintre jucatori sustin ca jocul la pacanele are un alt farmec in agentie fizica cu alti oameni langa ei, in comparatie cu jocul online de unul singur. De unde deduc ca depedenta vine si din socializarea pe care acesti jucatori o practica in cazino/agentie. 

Partea de blackjack si ruleta e cumva apanajul jucatorilor veterani care au o aplecare catre numaratul de carti sau sunt pasionati de dinamica numerelor pentru ruleta. Auzeam intr-o marturisire a unui veteran de ruleta ca isi incepea sa gandeasca strategia de joc de dinainte de a intra in casino. Ajungand acolo ambientul iti modifica oarecum comportamentul social. Si atunci isi incarca strategia de inceput pentru a rezista cat mai mult in joc.

Cum a inceput nea BuBu, jocul la ruleta – jocuri de noroc

Poker-ul un joc al rabdarii

Poker-ul este jocul care iti mananca cel mai mult timp, dar care poate avea satisfactie mai mare in ceea ce priveste sumele castigate. In prezent poker in agentie/cazino nu cunosc si nici am interactionat cu asa ceva. Interactiunea cu poker-ul a fost doar prin prisma platformelor online. Aici in general am jucat in turnee mici de sub 1 $ sau in freeroll-uri mai mult pentru a-mi testa abilitatile.

Oferta este variata in ceea ce priveste jocul de poker online, chiar daca nu toate marile lanturi de poker au primit aprobare din partea ONJC. A am uitat sa precizez ca online trebuie sa aveti grija la ce site va inscrieti sa fie acreditat pentru jocul de noroc in Romania prin intermediul ONJC. 

Pokerul este un joc al timpului si al rabdarii. Inainte de a apuca trebuie sa inveti sa strategii privind acest joc. Trebuie sa ai in cap un algoritm de numararea a cartilor astfel incat sa-ti castigi partea de la masa. 

E solicitant si daca nu ai rabdare uneori iti poti pierde cumpatul si sa dai all-in pe maini care nu au nici cea mai mica sansa de castig. Online jucand nu ai posibilitatea sa vezi si sa simti fiecare jucator de la masa. Trebuie sa incepi sa le descoperi modul de joc doar din ce se intampla pe masa si strategia fiecaruia de pariere.

Andreea esca si Daniel Negreanu jucator profesionist de poker – jocuri de noroc sau nu!?

Viciu sau mod de viata?!? Jocuri de noroc la raport

A te juca cu norocul este un viciu atunci cand lucrurile scapa de sub controlul tau. Daca nu poti sa mai traiesti fara sa arunci niste bani intr-o arena de astfel de jocuri atunci ai alunecat pe panta viciului. Daca iti pastrezi cumpatul si reusesti sa-ti stapanesti pofta de joc atunci poti sa te slefuiesti catre un mod de viata.

Daca ai rabdarea necesara pentru a profesa si dorinta de a invata sa lucrezi si sa faci lucrurile asa cum trebuie ai toate sansele sa ajungi un jucator profesionist. E nevoie de o pregatire psihologica extraordinara si de o etica a invatarii continue. Trebuie sa te perfectionezi tot timpul pentru a face fata provocarilor cartilor de joc, a rolelor de pacanele sau a rezultatelor de meciuri.

Aveti grija de voi si daca va cunoasteti ca suntem patimasi pastrati distanta de o industrie care va poate ruina viata. Aveti grija cu pierderile la jocuri de noroc!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *