Keep Google!

La Samsung ma imprietenisem destul de bine cu Notele (Notes) din Android incat ajunsesem sa scriu cam tot ce aveam nevoie acolo. De la adrese uzuale la care trimiteam un colet si pana la interfoane ale cunoscutilor in caz ca trebuie sa ajung pe la ei. Si PIN-urile nu le scriam, alea sunt scrise cu marker-ul pe card direct :)))…Glumesc!

Cand am trecut pe Utok am avut parte de un ToDoList cu care sa fiu sincer nu prea m-am imprietenit. E asa construit mai din topor. Asa ca am purces la a cauta un programel care sa-mi satisfaca si nevoia de a putea sa scriu notite in telefon din calculator Ziua mi-o petrec in proportie de 70% pe PC si atunci cand am ceva in cap prefer s-o scriu direct de pe pc si nu sa fac un schimb incepand sa butonez telefonul. Astfel ca am dat peste aplicatia keep.google.com! O aplicatie care este construita pentru a se lucra cu ea si-n Android. Astfel, dupa ce se instaleaza poti incepe sa scrii note direct de pe PC in telefon. Eu personal mi-am transferat toate datele din vechiul Samsung in noul Utok folosind aplicatai direct din brower. Am tastat keep.google.com si am inceput sa transfer scriind tot ce era important. Avantajul aplicatiei este ca mesajul se incarca instant si-n telefon si nu mananca foarte multa resursa!!!!

Folositi keep.google.com pentru ca merita! 

groovypost.com
groovypost.com

PS: Faza comica a fost ca am suna un prieten sa-i zic de aceasta aplicatie si el mi-a replicat ironic: „Pai de aplicatia asta nu ti-am povestit eu acum 6-7 luni cand mi-am luat tableta!!?!” Ala a fost intradevar un moment de facepalm! Avea dreptate omul, imi povestise. Eu fiind inca angrenat in vechiul Samsung mi-a fost lene sa caut atunci aplicatia. Dar cum zic si batranii:” mai bine mai tarziu, decat niciodata…”

Sursa foto: http://www.groovypost.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *