La ce esti atent cand cumperi un fotoliu cu masaj

Fotoliu cu masaj Masatto

Recunoscute la scara larga pentru nenumaratele avantaje ce le insotesc, fotoliile de masaj ofera beneficii reale de relaxare corpului. Efectele masajului obisnuit din cadrul saloanelor specializate sunt astfel intensificate si cunosc un cu totul alt nivel de eficacitate.

Un fotoliu cu masaj ales inspirat se traduce prin masarea cu succes a tuturor zonelor musculare, cu efecte de durata. Dispun de perne de aer ce vizeaza inclusiv zona gatului si a cefei, ceea ce completeaza ce se poate numi un masaj profesional, complet. Cu ajutorul unor tehnologii de ultima moda precum Zero Gravity, alaturi de diverse tipuri de role, ce actioneaza in sensuri diferite, corpul este pe deplin relaxat, pielea masata, iar muschii detensionati.

Care sunt aspectele de urmarit in alegerea unui fotoliu de masaj?

Ideal este ca acesta sa ofere randament pentru zonele corpului vizate, printr-o masare eficienta si corespunzatoare.

Ca sa stii sigur ca ai optat pentru un fotoliu cu masaj potrivit nevoilor tale, raporteaza-te in alegerea lui la:

Intensitatea masajului

E de dorit ca aceasta caracteristica sa iti satisfaca nevoile si sa nu simti nevoia de ceva mai mult, pentru ca achizitia realizata ar fi in zadar. Depinde si de tipul tehnologiei utilizate daca intensitatea se va ridica la nivelul asteptarilor tale. Poti alege intre fotolii cu batai, cu ciocanit, framantare, shiatsu. Ideal este ca aceasta sa prezinte si o calitate pe masura, pentru a-ti asigura eficienta sporita.

Gradul de confort

Masajul in sine ar trebui sa se traduca prin confort. Ai grija insa ca nu orice model se va plia pe placul tau. Poate autonomia unuia nu este cea care iti ofera tie confortul dorit, deci atunci ce faci? Ca sa ai siguranta ca cel pe care il alegi raspunde acestei cerinte, cea mai buna solutie este sa il probezi. Spre exemplu, daca interesul tau vizeaza un produs din gamele propuse de Masatto, ai posibilitatea de a vizita unul dintre showroom-urile pe care compania le are in tara. Te convingi astfel ca ai luat o decizie inspirata. Descopera pe masatto.ro modele variate de fotolii, ce includ mai multe sau mai putine functii performante, dupa nivelul de tehnologizare si costuri desigur.

Nivelul de confort pe care ti-l poate asigura un fotoliu cu masaj poate fi influentat si de dotarile sale. Dispune cel vizat de panou de comanda cu sistem de operare sau prezinta si functie audio? Sunt functionalitati care nu fac decat sa sporeasca gradul de confort de care ai parte ca beneficiar. De altfel si aspectul pe care il prezinta este unul aparte – te ajuta sa iti decorezi un living modern, elegant.

Pretul fotoliului

Daca vei analiza rapid lista de preturi a acestor dispozitive, s-ar putea sa fii coplesit de costurile destul de mari ale modelelor mai performante. In masura in care acestea inglobeaza tehnologii de masaj moderne, cu efecte deosebite asupra sanatatii, s-ar putea sa le treci cu vederea.

Ca sa stii sigur ca cel platit este unul corect, iti recomand sa te raportezi la functii, aspect, calitate, dar si brand.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *