Un public minunat este recompensa unui artist plin! Je T’aime – Lara Fabian

lara fabian je t'aime

Un artistu complet intotdeauna va transmite o emotie care sa animeze masele astfel incat sa i se intoarca inapoi sufletul pus in interpretare. Zilele trecute am descoperit o filmare dintr-un concert Lara Fabian si am ramas placut impresionat de reactia publicului care atunci cand a inceput instrumentalul de la melodia „Je T’aime”, au izbucnit intr-un vuiet cantand aproape ingereste melodia artistului. Artistul a ramas „cu gura cascata” la un asemenea fenomen. E greu probabil sa te urci pe scena sa intri in pielea melodiei si sa primeste atata emotie din partea publicului.

Je T’aime – Lara Fabian

Ochii mari pe care-i face la un moment dat a uimire sunt inceputul unor lacrimi de bucurie, lacrimi varsate drept multumire pentru un public atat de emotionant. Cand reusesti sa completezi o interpretare cu sufletul tau, publicul iti simte emotia si simte nevoia sa ti-o retransmita ca feedback. E un ping-pong cu sentimente de bucurie si dragoste.

Lacrimile și vibrația cand Lara Fabian cântă Je T’aime

In comentariile inregistrarii de pe youtube cineva a observat ca pana si chitaristul din formatia artistului avea lacrimi in ochi. Vibratia publicului si cantarea la unison nu iarta nici un suflet implicat in eveniment.

Tot cautand  despre aceasta bucata de inregistrare, la Costin Comba am descoperit  ca de fapt publicul a inlocuit „TE IUBESC”-ul piesei cu „TE IUBIM”, de aici si emotia exprimata prin mirare si plans de bucurie al Larei Fabian.

Lara Fabian și dragostea publicului ei

Vizionare si auditie placuta! Inregistrarea este mai veche, dar eu de abia acum am descoperit-o.

Comments

comments

One thought on “Un public minunat este recompensa unui artist plin! Je T’aime – Lara Fabian”

  1. de fiecare data cand vad filmuletul de la concertul Larei mi se ridica parul pe maini la cat de intens e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *