Lasa ca poate imi trebuie

Ani de-a randul am fost programat sa cumpar lucruri de care nu am nevoie in prezent cu rezolutia ca la un moment dat s-ar putea sa-mi fie de folos. Noi poporul roman ne ghidam dupa povestile din basme in care adunam tot felul de amulete magice ce cheama spirite mai tarziu ca sa ne ajute in drumul nostru in viata.

totb.ro
totb.ro

 

E frumos sa citesti povesti si sa inveti la varsta mica despre respectul pentru oameni si obiecte,  dar in anii maturitatii trebuie sa-ti gasesti niste principii sanatoase in care lucrurile de care ai nevoie sa nu fie sugrumate de fel de fel de lucruri pe care le cumperi in speranta ca la un moment dat iti vor fi de folos.

Asadar de la inceputul anului acesta am deschis cutia pandorei cu obiecte care nu mai sunt de actualitate si am inceput sa le impart in diverse locuri. Unele sunt aproape noi si au intrat la vanzare pentru a recupera macar o parte din banii investiti iar altele incerc sa le gasesc o casa noua la oameni care chiar au nevoie de ele sau sa le dau o utilitate de zi cu zi in ograda proprie.

Am observat ca pe masura ce scap de lucruri imi creste capacitatea de a ma bucura de lucruri putine. Iti regasesti locul si buna dispozitie cand nu mai esti blocat de tot felul de lucruri inutile, iar in momentul in care vei cauta un lucru de trebuinta il vei gasi fix in locul in care trebuie. Traiasca gandul curateniei!!!

Daca ai cont pe facebook si incerci sa vinzi ceva te astept pe grupul Camera de Comert de Ocazie! Un grup creat pentru a vinde si gasi oferte de tot felul, un soi de talcioc online. 

Sursa foto: http://www.totb.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *