Ledutul auto din viata mea!

Acum vreo cativa ani era nebunia ledutilor auto. Si toata lumea vroia sa isi faca masina un fel de pom de Craciun. Asa ca becuri led auto la preturi mici tot gaseai pe piata, dar calitatea lasa de dorit. Asa ca ispititoare fiind ideea de a-mi face si eu masina frumoasa am inceput sa incerc tot felul de leduri auto si becuri leduri auto. Erau criminale incercarile lor. Imi facusem un banc de lucru si cred ca incercam leduri auto zi de zi. Incepusera prietenii sa ma porecleasca LED AUTO.

Si lucrand in zona Viilor – Eroii Revolutiei, i-am descoperit pe cei de la LED24 aflati in imediata apropiere in strada Constantin Musat, nr 63. Produsele pe care le comercializeza oamenii astia inca de la fac parte din domeniul auto, mai exact tunning auto. Sigur ca unii dintre pasionatii de auto ar putea spune ca nu e chiar asa. Insa tendintele arata inversul si produsele din categoria leduri auto sau becuri led auto sunt acum acolo, fie ca ne place sau fie ca nu ne place.
Ei importa produse de iluminat auto (led-uri auto, kit-uri xenon, DRL-lumini de zi), dar si alte accesorii auto (camere DVR, Sisteme pentru mers inapoi, Inchideri centralizate, Alarme etc.)

Asa ca daca te intereseaza orice contine led auto dar esti la fel de neincrezator ca mine si ai avut si aventuri asemanatoare celor prezentate de mine la inceputul articolului, va invitam pe la sediul celor de LED24. Nu trebuie sa cumperi. Doar petrece cu noi o ora, pune-ne la incercare, pune-ne 1000 si una de intrebari si vei vedea ca vom avea raspunsuri la toate. Si poate (cine stie!) vei pleca dintr-un client foarte circumspect, un prieten si un client fidel. Totul este posibil intr-o lume in care viteza e cea care conduce si in care surprizele placute stau la fiecare colt sau in spatele fiecarei fapte bune.

Era sa uit. Ei se pot lauda si cu respectarea in totalitate a legislatiei in vigoare si cu respectarea drepturile cumparatorului. Aceste principii ii propulseaza pe ei in lista magazinelor de incredere si afisam o imagine buna clientilor nostrii. Calitatea serviciilor este cea care ne recomanda. Noi respectam in totalitate legislatia in vigoare. Toate produsele comercializate dispun de o perioada de garantie stabilita in conformitate cu standardele.

Va asteptam cu mare drag!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *