Liftul in viata mea

liftul

Crescut in puful de la casa la o margine de Bucuresti, eu am poposit la varsta de 3 anisori alaturi de ai mei parinti la bloc. Ne mutasam in frumosul cartier Militari din partea cealalta a orasului Bucuresti fata de locul unde am stat la curte.

Pe masura ce cresteam incepeam sa explorez blocurile din imprejurimi, fascinat fiind de multiplele modele de lifturi pe care le gaseam in fiecare bloc. Ca si copii, cea mai mare distractie a noastra la aceea vreme era sa testam daca si cum putem circula cu aceste masinarii avand usile deschise. Un soi de aventura plina de adrenalina in jungla de beton formata din blocuri.

Ajunsesem intr-un timp sa facem diverse glume locatarilor din blocuri oprind lifturile de la etaje superioare in timp ce acestia erau jos la parter asteptand un lift pentru a urca cu bagaje. Atunci mi se parea haios, acum mare fiind parca ma cuprinde remuscarea pentru glumele copilaresti pe care le-am facut.

De 7 ani am revenit la casa parasind cartierul dormitor de blocuri. Parca betonul incepuse sa ma stranga si nu-mi mai oferea un teren de distractie cum l-am simtit in frageda pruncie. La casa am dat de alta problema!!! Am construit o casa tip vagon cu doua etaje, unul pentru cate o singura familie. Intr-o zi in timp ce caram materiale cu fratele meu pe niste scari improvizate, i-am zis:”Ba din cate vad eu tu trebuie sa cauti un model de tip lift pentru vila ca la batranete nu o sa mai poti urca scarile!”. Am ras amandoi si ne-am oprit la concluzia ca sa traim pana atunci si-om mai vedea noi.

Un lucru e sigur, acela ca sunt avatanje cand vine vorba de folosirea unor astfel de lifturi. Unele dintre aceste avantaje sunt:

  • Exista o solutie de lift pentru fiecare aplicatie de care aveti nevoie.
  • Se lucreaza in permanenta pentru o functionare optima in functie de necesitati.
  • Aveti la dispozitie o echipa de profesionisti ce se preocupa ca sa inteleaga de ce aveti nevoie.

Viata este frumoasa atunci cand iti usurezi munca. De aceea cand gandesti un proiect de locuinte sau spatiu de birouri intotdeauna sa lasi loc si pentru un lift care sa-ti duca oamenii acolo unde au nevoie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *