Link-uri utile

link-uri-utile

Link-uri utile din viata noastra de zi cu zi!

https://ro.jooble.org/ 

Jooble – Jooble este un site international de cautare de locuri de munca folosit zilnic de milioane de oameni din 69 de tari. Link-ul de fata face trimitere catre subdomeniul jooble.org pentru Romania!

http://www.samwise.ro/

Pe magazinul Samwise.ro gasesti calculatoare gaming/office, monitoare lcd, componente it – Noi sau SH (testate si perfect functionale). Comanda online.

Doctor Laptop – Cel mai bun prieten al laptop-ului tau

Doctor-laptop.ro este serviciu de depanare pentru laptop-uri Ei au toata gama de servicii legate de repararea si intretinerea laptop-urilor. Eu am folosit serviciul lor si am fsot multumit!

OLX – ca sa vand acareturile din casa

OLX este liderul mondial in anunturi online pentru comunitatile locale din pietele aflate in curs de dezvoltare.
OLX conecteaza oamenii si ii ajuta sa cumpere, sa vanda sau sa schimbe bunuri utilizate intr-un mod foarte rapid si usor.

Avast – Antivirus free doar cu inscriere cu email pe 1 an de zile

Folosesc antivirusul de la Avast de foarte mult timp si sunt multumit de el. Nu l-am folosit pe calculatoare corporate ca sa imi pot da seama de puterea lui. A aterizat in link-uri utile pentru ca l-am folosit cu succes in instalarile de tip Home User!

Linux Ubuntu

Linux Ubuntu este un OS Free( Sistem de operare gratuit) care este prietenos cu utilizatorul. Cred ca e prima forma a sistemului Ubuntu care venea cu o interfata prietenoasa in genul celei de la Windows!

Linux Mint

La fel ca in cazul Linux Ubuntu. E o alta versiune cu alte tipuri de programele venite la instalare.

LibreOffice

Este alternativa gratuita la suita Microsoft Office. O folosesc pentru ca imi este utila.

Avocatnet.ro : Cetatenii vor putea plati retroactiv contributia la pensii

Aici putem afla spete din zona de procese de care poate avem nevoie. Cand am pus intrebari pe avocatnet.ro am primit raspunsuri la obiect!

Ortodoxie Romana

Este o pagina interesanta din care putem afla informatii utile din Ortodoxia Romana!

Catedrala Neamului Romanesc

Am ales sa fie in link-uri utile pentru ca sunt de acord cu construirea acesteia.

Povesti Sasesti

E o poveste lunga. Am avut un unchi sas care prin povestile lui m-a facut sa iubesc acest neam. Blog-ul acesta a fost o surpriza placuta pentru mine. Prin intermediul lor am retrait povestile ascultate din gura sasilor mei.

Laserul de la Magurele ELI-NP.ro

Laserul de la Magurele – Am ales sa-i fac reclama in speranta ca vom deveni relevanti in acest domeniu.

5-Minute Crafts DIY

Aici ma relaxez cand vreau sa invat lucruri noi pentru viata de zi cu zi. 5-Minute Crafts DIY este o sursa de lucruri utile in viata noastra de zi cu zi. Hack-uri pentur viata reala legata de cum sa-ti faci viata mai usoara. Las mai jos un video de la ei:

Cooking DIY – 5 Minute Crafts DIY