Luna de Miere in Delta Dunarii!

Ii vad pe toti prietenii care se casatoresc ca aleg de foarte multe ori insule exotice sau tari straine pentru petrecerea lunii de miere. Si de ceva timp imi place sa ii intreb: De ce nu si luna de miere in Delta Dunarii. Si spre surprinderea mea am avut placuta surpriza sa imi spuna o pereche: PAI CHIAR ACOLO NE DUCEM, in Delta Dunarii! Si recunosc sincer ca am ramas usor blocat, pentru ca ma asteptam sa ii blochez pe ei. Si stateam asa zambind in fata lor de parca eram un copil care isi redescoperea o jucarie veche. Si ca sa scap de momentul de stanjeneala i-am intrebat cum si-au gasit si cum s-au hotarat la cazare Delta Dunarii si cum de au achesat la ideea de luna de miere in Delta Dunarii.

Si povestea a fost relativ simpla. Ei doi nu erau hotarati unde sa se duca, asa ca au cautat „clasic” luna de miere 2017 pe „interneti” si s-au tot consultat. Doar ca nu cadeau de acord sub nici o forma asupra unei locatii. Pana intr-o zi cand intr-o plimbare romantica pe Bulevard au dat peste anuntul luna de miere in Delta Dunarii afisat in geamul uneia din agentiile de turism si intr-un glas (ca intr-un film romantic) au zis impreuna ASTA ESTE! Delta Dunarii. Au intrat plini de entuziasm si i-au spus agentei de la birou:
Vrem din catalogul luna de miere 2017 o oferta pentru cazare Delta Dunarii.

Agenta de turism cand ne-a vazut atat de fericiti, dupa ce ne-am ales sejurul dorit ne-a spus:

Sunteti cel mai frumos cuplu care a intrat la noi in agentie, asa ca vreau sa va fac un cadou in Delta. Si la pachetul deja cumparat ne-a dat o plimbare nocturna cu barca. Si la momentul plimbarii prietenul meu drag i-a oferit proapsetei sale sotii un alt cadou in Delta. Era ceva pe care se chinuia sa il cumpere de ceva timp. Prima ei masina. Un VW Lupo de toata frumusetea.

Asa ca pentru ei Delta Dunarii a fost mai ceva ca o insula exotica sau una din locatiile clasice din tarile straine. A fost cel mai frumos vis pe care il puteau avea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *