Luna Mare. livetxt

E iar Luna Mare. E deja a patra zi in care avem o Luna Mare. A inceput totul vineri cand am avut cea mai lunga zi din an. Am putut privi in Giulesti luna intr-o incaierare de pozitie cu Mandrul Soare. Pe la orele 21:00 vineri incerca din rasputeri Luna sa-l faca dus pe Soare la culcare. Nimic. Nici gand statea mandru si semet admirand si el Luna. Se apropiara de Pamant si acum se studiau ca nimeni altii.

Pescarii mei din Giulesti se vaitau ca Luna Mare l-ea stricat planurile de pescuit. Mot de fata n-a tras la undita. Si cat au asteptat ei sa treaca prohibitia.”Am fost Nene si pa canale, al dracu sa fie de-a tras! Ma omule nu zic sa-l prind, da sa miste si el, sa-mi plimbe apa.”

In cateva zile vine ploaie….semn ca s-ar saturat de privit si-n urma lor ne lasa o perdea de ploie sa nu-i vedem luandu-si talpasita spre departarea regulamentare…

PS: Poze nu va dau ca banuiesc ca ati fost „asasinati” zilele astea de fotografii pasionati!!!! Cadre peste cadre, care mai clar si mai precis pentru a vedea si ultimul crater de pe Luna.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *