Ma vinde!

Garantez pentru cel ce o vinde fiind un om care se ocupa cu constructii si in special structuri de constructii speciale!

Se vinde o vila faina in comuna Peris, Judetul Ilfov. Creste inima in mine cand stiu ca pe acolo mi-am petrecut mai toate vacantele de vara la bunici. Zona este frumoasa si are multe oportunitati.

Vila constructie anul 2013 cu suprafata utila 220mp,este conceputa din caramida Briston. Finisajul la interior este gata, iar instalatiile sanitare si electrice sunt montate. Geamurile sunt compuse din tamplarie Tripan Vek, iar invelitoare Kron Vikig. Suprafata terenului vandut are 400mp, din care 100 mp este amprenta casei la sol. Casa este construita in comuna Peris, judetul Ilfov la 50 m de statia de autobuz. Utilitati: curent electric, gaze. Exterior tencuit. Aceasta frumoasa vila este situata pe str. Principala la 25 km de Baneasa. Casa este formata din parter(living, bucatarie,ct,baie,cs),etaj (3 dormitoare mari, baie hol, baie dormitor matrimonial, balcon cu iesire din 2 dormitoare. In masarda se pot realiza 2 dormitoare si o camera de tineret cu baie,si/sau spatii de depozitare.

Sunt doua modalitati in care se poate cumpara aceasta frumoasa vila:
Varianta 1: Se vinde casa de 100 mp cu terenul aferent de 300 mp, 400 in total pentru pretul de 110.000 euro
si
Varianta 2: Se vinde casa de 100 mp cu teren de 1150 mp, livada pe rod pe 600 mp si o cabana cu suprafata de 50 mp pentru pretul de 140 000 euro.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *