Mad men (2007)

Am crezut ca am vazut tot ce se putea in materie de seriale, dar se pare ca m-am inselat. Seria Mad meneste una care te trimite in America romantica a anilor ’60, decadenta si totusi curata prin esenta lucrurilor simple pe care le utilizeaza.

Aud tot mai des pareri de inapoiere de la semeni care ajung in mult hulita America si-mi dau seama ca avem un mod diferit de a percepe lucrurile: ei au ales usurinta de a trai cu ei insisi incercand sa-si construiasca un trecut prin prisma viitorului, noi traim in trecut fara a intelege ca trebuie sa ne gandim la viitor.

Noi numim inapoiere faptul ca ei nu pot aduna informatie la fel de multa ca noi. Ei invata cat le este necesar pentru a trai o viata asa cum si-o doresc. Noi pierdem meciurile cu viata reala refugiindu-ne intr-o reverie de viata, ei castiga luptand pentru fiecare bucatica de viitor.

„..iara raul mi-e prieten numai mie” …. pacat totusi ca nu vrem sa intelegem ca drumul democratiei implica atitudine si in acelasi timp un desfrau controlat care sa te pastreze intr-un echilibru fara varfuri de sarcina si prapastii de lumina.

Mad men este serialul pe care trebuie sa-l urmaresti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *