Mai putin social si mai mult blog

Comunitatea Social Media

Avand in vedere ca in ultima vreme social media a devenit un loc mai putin frecventabil avand in vedere ca tot se reduc libertati si cancel culture e tot mai prezent in acesta, cred ca voi alege sa scriu pe blogul personal. E foarte bine asa. Ii multumesc lui Mark Zuckenberg pentru sprijinul acordat. Un pas inainte incepe cu un sut in fund.

Oricum viata devenise sufocanta pe facebook de ceva timp, iar pozele cu pisici, catei si cafelute au disparut in raport cu opiniile medicale ale celor fara de studiu. Grupuri , grupulete si pagini dedicate luptei cu oculta mondiala care ne pune masca pe fata ( botnita e doar in capul antivaxerilor ) au determinat tot mai multa lume sa renunte la socializarea pe facebook.

Cei mici oricum nu erau preocupati de acest mediu social optand pentru serviciul oferit de Instagram. Se pare ca ne indreptam catre un tip de socializare bazat pe imagine si mai putin pe text. Foto si video este noua forma de exprimare de care vor abuza cei mici. Fie ca vorbim de Youtube , TikTok sau Instagram lumea lor refuza intr-un fel sau altul modul text de existenta online. Vedem unde se ajunge cu tot acest trend.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *