Mai usor cu Fake News pe scari! COVID2021

Fake News

Sa compari mere cu pere e o tampenie colosala. In poza de articol e un fake news idiot si imbecil in care se compara cerificatul verde cu steaua evreiasca impusa de fascisti.

Vad ca e pagina in limba rusa. Rusia ce pizda mamii ei a facut?! Nu ei au fost cuminti…. dovada traumele dupa nkvd si puscariile comuniste! Dovada stau oasele prizonierilor din Siberia. Dovada stau povestile celor care s-au intors pe jos cu sufletul tandari.

Un cacat de vaccin aia trebuie facut. Si pentru un cacat de vaccin facem atat de mult scandal cu fake news. Pe vremea lui Ceasca si un pic dupa ’90-2000 faceam vaccinuri si nu mai aveam toate zuzele sa intrebe ce contine vaccinul. N-aveai timp de asa ceva. Stiai ca trebuie facut! Nu plecai dupa fenta.

Nu vrei ARN mesager faci cu Johnson pe sistemul clasic al vaccinului antigripal ….si ai scapat!

Pana si Floarea Dragomir (Floricica Dansatoarea) s-a vaccinat si voi inca va speriati?! Jos FAKE NEWS!

Cum se simte covid-ul cand esti vaccinat

Maine ies din izolare dupa ce am facut covid. Daca nu eram vaccinat nu stiu cum treceam prin boala si daca nu ajungeam la ATI. E o boala parsiva care te loveste in primul rand la cap. Nu e o simpla raceala cum zice lumea pe facebook.

E o raceala pe steroizi care din cand in cand iti fute un pumn in cap de ramai nauc. Dureri false in corp. Sistemul medical de linie (medic de familie si cei de la ATI) este legat de maini si de picioare in fata acestei boli. Administratia baga-mi-as pula in capul lor sunt idioti si n-au pregatit ce trebuie.

Un vaccin atat trebuie facut sa putem duce boala acasa cu cateva medicamente, ceaiuri, apa si un pic de izolare.

Atata circ pentru nimic.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *