Salvati Rosia Montana – Maia si Aurul Rosiei Montana

salvați roșia montana

Da reclama asta este impresionanta prin mesajul pe care-l transmite.

Cred ca povestea acestui Eldorado Romanesc incepe undeva in 1997 cand Gabriel Resources incerca sa patrunda in piata. Azi mai multi jucatori au ocupat o pozitie de o parte sau de alta a baricadei. Hienele democratiei prost inteleasa au cutezat sa se urce pe caldaramul ticsit de cadavre umane si sa ciuguleasca dintr-o datorie viitoare. Fiecare si-a primenit si periat trecutul pentru a-si pune gaj viitorul de miraj in favoarea celor ce sunt pentru extractie.

Ce nu inteleg cei mai multi dintre voi este ca nu aurul este bunul cel mai de pret pe care acest popor il are. Bunul cel mai de pret este CHINUL. Singurul lucru cu adevarat valoros il inveti in viata cand treci prin cazne. O iesire din cazna e o noua lectie ce iti este predata. Fara lectii un poor nu exista.

Material suntem la un nivel submediocru, spiritual suntem peste o mare parte dintre popoare. Nu e orgoliu sau fala, e doar constatare. Este credul adevar prin catre trebuie sa intelegem cum functioneaza „jucaria” numita viata. Dincolo de noi sunt alti oameni care se lupta pentru noi, dincolo de ei…traieste doar speranta Providentei de a ne trezi la viata.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *