Manichiura bubble soap un nou trend in 2020!

manichiura bubble soap nolia

Dupa cum prea bine v-ati obisnuit, fiecare nou an vine la pachet cu o multime idei creative, wow, in ceea ce priveste arta transpusa pe unghii. Manichiurii cu oja semipermanenta, trecuta putin la gradul de clasica, i se da un update anul acesta, iar in cele ce urmeaza veti afla despre ce este vorba. Manichiura Bubble Soap e ceva in 2020!

Efectul bubble soap este trendul fresh al anului 2020 – update-ul de care manichiura cu oja semipermanenta beneficiaza. Ce presupune sau cum se aplica? Ei bine, aflati in cele ce urmeaza, cu lux de amanunte.

Inainte de toate, se realizeaza manichiura cu oja semipermantenta

Pana sa beneficiati de efectul bubble soap, manichiurista trebuie sa urmeze intocmai pasii de realizare a manichiurii cu oja semipermanenta.

Bineinteles, puteti sa realizati si singure aceasta manichiura, acasa, daca dispuneti de aparatura si toate produsele necesare.

  1. Se pregateste unghia

Acest procedeu presupune pilirea unghiei, atat pentru a-i da forma, cat si la suprafata sa pentru aderanta sporita. Impingerea cuticulelor face parte tot din pachetul de sarcini initiale.

  • Se aplica Primer-ul si se usuca unghia natural
  • Se aplica primul stat de Base Coat si se polimerizeaza

Acest strat face legatura dintre primer, cel cu rol de “lipire”, si primul stat de oja semipermantenta.

  • Aplicati primul strat de oja si polimerizati la lampa UV
  • Se aplica primul strat de Top Coat si se polimerizeaza din nou

Dupa cum ati vazut, pana in momentul de fata totul s-a desfasurat normal, s-au urmat pasii de aplicare a ojei semipermanente.

Cum obtineti efectul bubble soap?

Pasii ce trebuie pascursi pentru a obtine efectul bubble soap nu sunt grei. In primul rand, va trebui sa mai aplicati inca un strat de oja semipermanenta in culoarea dorita.

Urmeaza apoi polimerizarea sa in interiorul lampii UV timp de doua minute.

Pentru a obtine efectul de bubble soap aveti nevoie, in primul rand, de un vas cu apa si detergent. Agitati bine apa pentru a se crea spuma la suprafata sa.

Dupa ce ati polimerizat stratul de oja semipermanta aplicat anterior, tot ce va ramane de facut este sa aplicati bule de spuma pe suprafata unghiei in cauza.

Urmeaza acum polimerizarea unghiei cu spuma pe ea la lampa UV timp de tot 2 minute. Dupa polimerizare, indepartati spuma cu un servetel. Dupa cum se poate observa, modelul va fi intotdeauna unic, gratie marimii variate a bulelelor de spuma.

Nu dispuneti de produsele necesare? Nolia Shop este aici sa va ajute

Realizarea acestui efect este o operatiune extrem de simpla pe care o puteti realiza chiar voi acasa. Totusi, pentru ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor, aveti nevoie de produse si aparatura moderna, de calitate.

O recomandare in acest sens este Nolia Shop, https://noliashop.ro. Aici veti regasi o multime de produse destinate realizarii manichiurilor Bubble Soap dintre cele mai stilate, dar si rezistente in acelasi timp.

Sa nu mai vorbim ca tot ce tine de ustensile, dar si de aparatura precum lampile UV, poate fi achizitionat tot de aici.

Pentru a va face o idee generala, de ansamblu, despre totalitate produselor ce va sunt puse la dispozitie, puteti accesa noliashop.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *