Marile cuceriri incep cu un buchet de trandafiri! Stii care este cel potrivit?

Nimeni nu uita niciodata primul trandafir oferit unei fete. Cu siguranta, iti amintesti la randul tau de el. Unul rosu, daca erai mai indraznet, sau unul roz sau alb, daca nu aveai inca o incredere de sine atat de puternica. In orice caz, nu poti uita acel singur fir de trandafir, luat in graba de la o florarie, pentru a nu intarzia la intalnire. In momentul in care l-ai oferit, mana iti tremura inca de emotie, dar te-ai linistit imediat, cand ai vazut bucuria de pe fata ei si gestul rapid de a-i testa parfumul, urmat de un oftat de incantare. Atunci ai stiut ca trandafirul este mereu calea catre zambetul unei fete!

Anii au trecut, dar acel prim zambet care s-a apropiat de mireasma trandafirului ramane, iar daca ai avut sansa ca acel zambet sa reziste de-a lungul timpului, trebuie neaparat sa il mai rasplatesti cu inca un buchet de trandafiri, in memoria acelui moment. Daca esti in cautarea unui nou suras, insa, nu trebuie decat sa te mobilizezi si sa gasesti un nou buchet de trandafiri, de data asta mai potrivit si mai hotarat decat primul. De data aceasta, trebuie sa stii cum sa alegi din mai multe buchete de trandafiri, exact pe cel care te inspira.

Ce vrei sa transmiti printr-un buchet de trandifiri?

Cu siguranta ai auzit faptul ca printr-un buchet de trandafiri poti transmite mai multe sentimente decat o mie de cuvinte, insa nu trebuie sa crezi neaparat acest lucru. Trebuie doar sa gasesti buchetul de trandafiri perfect, iar acesta iti va deschide drumul catre un zambet sincer si poate oferi un subiect de conversatie cu care sa spargi gheata. Cum alegi, asadar, unul din multele tipuri de buchete de trandafiri? In functie de sentimentul pe care vrei sa il transmiti:

  • Pasiune, caz in care alegi trandafirii mai rosii decat culoarea sangelui
  • Neastampar si entuziasm, pentru care alegi niste trandafiri portocalii
  • Apreciere a feminitatii si rafinament, printr-un amestec de roz si mov
  • Fericire, prin buchetele de trandafiri de culoare roz si alb
  • Candoare, prin inocentele buchete de trandafiri albe
  • Multumire, prin luminoasele buchete de trandafiri galbene

 

Orice sentiment doresti sa exprimi, un trandafir are raspunsul, gata sa negocieze zambetul mult dorit pentru tine, si mereu pregatit sa uimeasca, in orice situatie. De aceea, trebuie, mai intai, sa iti dai seama de locul ideal din care sa achizitionezi combinatiile de trandafiri pe care ti le doresti, pentru a exprima sentimentul potrivit la momentul potrivit.

Stiai ca poti alege un buchet cu trandafiri online de la o florarie de pe internet?

Chiar daca acum ceva timp cumparatul unor trandafiri de la o florarie fizica avea farmecul sau, acum ai mai multe posibilitati, mai calitative decat banalele flori din florariile ambulante. Acum poti apela la expertiza unor maestri florari de la o florarie online, precum orasulflorilor.ro, unde trandafirii sunt regii florilor.
Buchetele de trandafiri de la Orasul Florilor sunt atat de mestesugit alcatuite, incat sunt de-a dreptul vanatori de zambete, gata sa isi etaleze splendoarea cromatica si parfumul in fata oricarei fiinte pe care vrei sa o impresionezi, ca odinioara.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *