Masajul ca o terapie

Era acum multi ani cand vazut primul fotoliu cu masaj. Era expus intr-un mare hypermarket si costa 1 leu sau doi sa te maseze 5 minute. Toata lumea era curioasa cum te poti simti la o sedinta de fotoliu masaj, insa mare parte din oameni nu se azezau in el din cauza prejudecatii vechi de genul „DA CE’O SA ZICA LUMEA CAND MA VEDE INTINS IN FOTOLIU IN HOLUL SUPERMARKETULUI!”

Cei mai cu dare de mana din punct de vedere financiar s-au tot uitat nu se mai uitau la eticheta fotolii masaj pret. Faceau investitia direct, ca era mare grozavie la vremea aceea sa ai o astfel de minune acasa. Sigur ca trendul a crescut si in anii urmatori gasesai des in topul cautarilor cumparatorilor de pe net cautari precum fotolii masaj ieftine sau pret fotoliu masaj. Si desi eu spuneam ca mi se par o prostie si ca nu are nici un sens o astfel de achizitie, recunosc sincer ca ma atragea maxim si pe mine ideea. Dupa ce incercasem la un moment dat din gama fotolii masaj Komoder modelul irest A92, ma batea gandul sa imi fac un credit sa imi iau unul. Insa am avut marele noroc sa am o colaborare cu cei de la fotolii masaj Komoder si m-am bucurat timp de cateva saptamani din plin de avantajele aceste superbe „jucarii”.

A mai trecut ceva timp si o buna prietena, care e psiholog mi-a spus ca si-ar dori un fotoliu masaj pentru cabinetul ei. Si pentru ca stia de pasiunea mea pentru minunile astea m-a rugat „sa o luminez” si mai ales sa o ghidez prin lista fotolii masaj pret pentru a putea gasi un fotoliu cu masaj perfect. Insa atat de tare s-a indragostit de ele, ca a ajuns sa cumpere doua fotolii masaj ieftine dar foarte bune si care au dat rezultate mult peste asteptari mai ales in sedintele de terapie pentru cuplu.

Ghiciti ce mare rugaminte am avut eu la ea? Hai ca nu va fierb aiurea. Am rugat-o ca in contul consilierii si deslusirii itelor listei pe care scria mare pret fotoliu masaj, sa ma lase si pe mine odata pe saptamana la ea la cabinet, la cate o sedinta de masaj. Si uite de aia sunt eu plin de optimism si buna dispozitie in fiecare zi!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *