Masca şi balsamul, două produse folosite zilnic pentru un păr ca în reviste

pachet tratament impotriva caderii parului capilar

Părul nostru are nevoie de o îngrijire zilnică. Nu e suficient doar să îl spălăm şi să îl uscăm corect, trebuie să îi oferim protecţie şi tratamente adecvate, de la rădăcina până la vârful firului de păr. Îngrijirea părului se poate face prin folosirea unor substanţe naturale, integrate de regulă în produse bio disponibile online şi offline.

Din această gamă de produse cele mai eficiente şi mai simplu de aplicat sunt masca de păr şi balsamul de păr. Masca şi balsamul se aplică în mod regulat, pe părul ud, balsamul mai des, masca o dată pe săptămână, înainte de şamponare.

Diferenţe între masca şi balsamul de păr

Se poate folosi o mască de păr şi un balsam cu aceleaşi proprietăţi sau se pot folosi produse diferite. Depinde doar de ce îşi doreşte fiecare şi ce efecte sunt urmărite. Principalul motiv pentru care am folosi măşti pentru păr uscat sau balsamuri de păr diverse este legat de hidratare.

Hidratarea este esenţială pentru scalp şi pentru firul de păr, pentru rădăcini, un păr hidratat arată şi mai bine, e mai uşor de descurcat, e mai rezistent, se poate coafa mai bine şi are volumul mai mare. Balsamul are texturi mai uşoare spre deosebire de o mască pentru păr uscat, însă masca pentru căderea părului sau alte tipuri de măşti au ingrediente mai puternice care pătrund adânc în structura firului de păr, cu efecte vizibile ceva mai rapide.

În general într-o mască pentru căderea părului vom descoperi proteine şi uleiuri, în balsam ele nu apar. Pe lângă hidratare şi descurcare, balsamul mai poate fi folosit şi pentru strălucire şi refacerea firelor de păr prea degradate. El se aplică după fiecare şamponare, spre deosebire de mască, care se aplică înainte de şamponare. După aplicare se lasă să acţioneze până la două minute, unele tipuri de balsam nu necesită clătire şi se aplică după şamponare, depinde ce fel de produs doreşti să achiziţionezi. E important de reţinut faptul că un balsam îl aplici pe vârfurile firelor de păr, nu la rădăcină, şi e bun pentru părul subţire.

Masca de păr este mai mult un tratament, hidratează şi hrăneşte, poate repara anumite defecte, se poate aplica şi după şamponare dacă se indică aşa ceva pe recipientul în care vine. Ea se aplică şi pe rădăcini şi se lăsă de la 15 minute în sus pentru acţiune puternică. Măştile sunt ideale pentru părul deshidratat sau degradat, pentru părul lung.

Măştile şi balsamurile naturale îşi fac efectul mai bine şi se găsesc la preţuri bune în online

Firmele mari şi cu experienţă, cum e şi GEROCOSSEN, au în gama de produse disponibile online şi balsamuri şi măşti speciale pentru toate tipurile de păr, variante nutritive şi pentru păr vopsit, contra căderii părului.

Balsamurile de păr conţin keratină, ulei de argan, care cresc densitatea firului de păr şi grosimea, nu mai apar vârfurile despicate, părul e mai rezistent. Măştile de la GEROCOSSE hidrateza în profunzime şi asigură o structură perfectă a firului de păr, firul de păr se regenerează rapid şi e hrănit cu vitamine şi minerale naturale.

În pachetele speciale din ofertă vei descoperi şampon cu keratină şi ulei de migdale, mască şi balsam de calitate pentru tratamente eficiente şi rezultate notabile în timp scurt. Toate produsele sunt testate dermatologic, nu au parabeni, iar în balsamul contra căderii părului avem şi ginseng şi provitamina B5 pentru un tratament puternic şi eficient.

Compania românească de tradiţie pune preţ pe calitate şi pe servicii premium, consultanţă de specialitate şi livrările rapide, comenzile plasate simplu la orice oră o recomandă pentru orice achiziţie de produse naturale pentru îngrijirea părului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *