Masini de inchiriat Bucuresti. Solutia optima pentru 2020!

masini de inchiriat

As vrea sa va spun ca nu sunt de acord cu ideea de inchirieri auto. De ce? Pentru ca asa credeam acum cativa zeci de ani in urma. Eram convins ca A AVEA un produs (gen Masina) este solutia Minunea pentru orice afacere. Ideea sa folosesc masini de inchiriat imi era stranie!

De ce inchirieri auto? De ce nu PROPRIETATI?

Pentru ca experienta actuala mi-a aratat efectiv si practic (inginereste si cu liniuta de la capatul randului) cat de avantajos este un serviciu de rent a car, atunci cand ai nevoie si (pe termen lung) cat de neeficient este sa folosesti masinile altora pentru deplasare. Este (daca vreti sa ii spuneti asa) un nou grad de libertate adaugat afacerii voastre. Si e dincolo de limita de BINE. Este ca si cum ti-ar fi crescut un rand de aripi, tie ca investitor sau tie ca antreprenor.

Si totusi… experienta alora arat ca pe termen…

Daaa stiu ca pe termen scurt sau mediu de multe ori „calculele” spun ca e bine sa avem propriile noastre mijloace de locomotie. Insa daca vorbim de exemplu de masini de inchiriat bucuresti, pe termen mediu s-a devedit mereu a fi o solutie (economic vorbind) neutra. Insa din punct de vedere BRAND AWERNESS, pentru orice intitate juridica, s-a dovedit mereu Solutia optima.

Asa ca dragii mei, nu mai traiti in trecut. Adaptati-va prezentului si mai ales viitorului care bate din ce in ce mai tare la usa si folositi serviciile de masini de inchiriat bucuresti. Sunt usor de folosit si mai ales usor de achizitionat. Sa nu mai vorbim de faptul ca va sutesc de atat de multe actiuni consumatoare de timp si mai ales de atat de mult timp pierdut. Timp pe care voi il puteti folosi eficient.

De ce inchirieri auto otopeni este solutia Optima pentru Afacerea Mea sau pentru MINE?

Pentru ca Afacerea primeste o „plus valoare” din punct de vedere al calitatii masinilor folosite. Apoi pentru ca afacerea ta SCAPA de corvoada atentiei acordate intretinerii percului auto, indferent cat de mic ar fi el. ESte un motiv in plus de stres si mai ales un motiv de scadere a capacitatii de inventvitate a organizatiei in care lucrezi.

Masini de inchiriat din punct de vedere al PERSOANEI FIZICE?

Aici aproape ca nu as vrea sa adaug avantajele, pentru ca sune EVIDENTE. Dar pentru ca intrebarea a fost „aruncata” in ring, nu am sa o las fara raspuns:

  • Daca la avantajele persoanelor juridice vorbeam de adaugare a del putin unui grad de libertate, mi sa pare ca atunci cand vorbim de persoane fizice gradul de liberatate este Infinit
  • Apoi libertatea de a alege un autovehicul mai puternic sau o cutie automata, pentru confortul vacantei tale… mi se pare iarasi un avantaj suoerb oferit vacantelor noastre
  • Si nu in ultimul rand… cred ca placerea „jocului” cu masini lacare doar visam si care ne sunt de multe ori disponibile atunci cand vorbim de masini de inchiriat bucuresti, cred ca este un motiv (cel putin suficient!) sa luma in considerare acest serviciu si acest tip de raportare la a ne petrece Vacanta

Sper ca v-au placut elucubratiile mele vacantiste si sper ca fiecare dintre noi sa fim cel putin linistiti… daca nu chiar fericiti in aceste vremuri… complicate.

Masini de inchiriat – Fmnrent

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *