Mașini de vânzare în leasing – descoperă modelele în pagina ww.elite-cars-leasing.ro

Pentru mulți șoferi, achiziționarea unei mașini cu mulți cai putere face parte din acea listă cu obiective greu de realizat. Fac economii peste economii, își dau toată silința pentru a reuși să-și atingă acest vis și parcă tot nu reușesc să strângă banii necesari. Dar acum există diverse opțiuni prin care doritorii pot ajunge la volanu mult doritului bolid.

Prin intermediul Elite Cars Leasing poți să intri în posesia unei mașini ce aparține unui brand cunoscut precum Audi sau, de ce nu, BMW, masini de vanzare in leasing puternice, dacă ești un pasionat înrăit sau dacă pur și simplu vrei să să o folosești în scopuri ce țin de rutina zilnică. 

De ce să-ți cumperi mașina mult dorită în leasing?

Primul motiv este că leasing-ul permite șoferilor să își cumpere o mașină mai scumpă, cu rate avantajoase în fiecare lună. Nu trebuie să mai strângă ani de zile bani pentru o nouă investiție. Este o opțiune populară în zilele noastre, căutată de mulți oameni. Lunar plătesc o sumă de bani pentru mașină, acesta fiind stabilită în funcție de marcă, caii putere și diferitele specificații.

În cadrul Elite Cars Leasing există opțiunea de buy-back sau trade in, ceea ce vine în avantajul celor entuziasmați. Acest lucru le permite celor interesați să își schimbe mașina veche cu una nouă, fără a mai trebui să caute un cumpărător pentru mașina veche și să își facă griji cu privire la situația acesteia. Opțiunea de buy-back sau trade-in poate ajuta clienții să economisească bani, deoarece prețul de revânzare al mașinii vechi poate fi aplicat ca o reducere la prețul mașinii noi. Acest lucru poate face achiziționarea unei mașini noi mult mai accesibilă din punct de vedere financiar pentru mulți șoferi.

Acest proces se pare că prinde tot mai mult publicului, deoarece cererile sunt în creștere. Personalul companiei este mereu alături de clienți pe toată durata colaborării. Astfel că aceștia pot fi siguri că vor beneficia de o experiență plăcută și fără stres atunci când își schimbă mașina veche cu una nouă.

O gamă variată de automobile

De menționat că toate mașinile din flota Elite Cars Leasing sunt verificate și întreținute în mod regulat. Acest lucru înseamnă că vei primi o mașină de calitate, sigură și în perfectă stare de funcționare. În plus, pot oferi și alte servicii, cum ar fi asistență pe toată durata colaborării și livrarea mașinii la locația clientului, indiferent care ar fi aceasta. Te interesează Mercedes leasing? La acest dealer auto găsești modele noi, acele modele auto pe care obișnuiești să le vezi doar în revistele de specialitate.

Elite Cars Leasing oferă garanție de 1 an sau 15.000 km, ceea ce denotă profesionalism și încredere în această companie. Dacă vei alege să colaborezi cu acest dealer vei avea șansa împlinirii visului, acela de a deține mașina mult dorită.

În pagina oficială www.elite-cars-leasing.ro descoperi mai multe informații și poți lua legătura direct cu unul dintre reprezentanți pentru a cere o ofertă.

Date de contact:

0759 801 800

office@elite-cars-leasing.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *