Matematica politica pe baza de dat in bobi (fictiune)

Ipoteze:

   Crin Antonescu se pregateste de prezidentiale.
   Victor Ponta neaga ca se pregateste de prezidentiale.
   Elena Udrea ameninta ca e prezidentiabila.
   Traian Basescu intra in joc si stabileste un teren de bataie cu Victor Ponta.
   Victor Ponta se duce tot mai des in America.Niels Schnecker ajunge seful de campanie al lui Crin Antonescu inainte de a incepe lupta corp la corp semn ca trebuie sa fie tinut sub observatie dl. Crin Antonescu. Se reutilizeaza schema SOV – Geoana!
   Traian Basescu transfera si ura, dar si puncte electorale catre Victor Ponta.
   Iepurele lui Victor Ponta pentru prezidentiale va fi Elena Udrea. Crin Antonescu ramane in offside. Staff-ul de campanie are grija sa fie asa.

Concluzii:

 • Victor Viorel Ponta – Presedintele Romaniei
 • Elena Gabriela Udrea – Premierul Romaniei
 • Guvern: PDL-PSD-UNPR-PPDD-UDMR-Minoritati
 • Opozitie: PNL-PC

Comments

comments

One thought on “Matematica politica pe baza de dat in bobi (fictiune)”

 1. Draga Andrei,Ce2nd spui TREBUIA, te referi la ce tireuba sa scrie pentru a place cititorilor, sau TREBUIA pentru că tu crezi că e mai bine să nu votezi cu nimeni dece2t cu Traian Băsescu?Noi doi, tu şi eu, avem privilegiul de a nu face parte din niciun partid şi de privi jocul politic ca spectatori. Dar, ca om politic ai de exprimat o opţiune, trebuie să faci o alegere eentre două rele. Nu poţi fi spectator ca orice alt cetăţean Noi doi, tu şi eu, ca simpli cetăţeni, putem sta pe bară, să comentăm de pe margine. Un politician trebuie să ia o decizie care presupune implicare, acţiune, vot.Din acest motiv cred că Remus a procedat corect. A ales eentre două rele şi a nominalizat răul cel mai mare: un nomenclaturist care a stat eentre , care een 1986 eei , pe care l-a prins Revoluţia een structurile guvernamentale ale M. Transporturilor een Guvernul Dăscălescu, se pretinde după 1990 mare luptător eempotriva comunismului şi ce2ştigă un al doilea mandat ca Preşedinte folosind acelaşi tertip. Celălat candidat: un prostănac care se dă de gol că se eente2lneşte cu oameni de afaceri (moguli pe care eei frecventează mult mai abil şi nomenclaturistul Băsescu), care eenainte de ’90 a fost un simplu membru PCR şi fiu de general de aramată (băiat de ofiţer este şi Băsescu, nu doar Geoană.)cen vreme ce despre omul din spatele lui Geoană (despre Iliescu) ştim că a fost een CC, despre Traian Băsescu şi relaţia lui cu Securitatea ştim prea puţin. Ştim doar că Preşedintele reales pretinde că nu ar avea prieteni een Securitate (numele Silvian Ionescu eeţi spune ceva?) şi că vezi-doamne e mare luptător după revoluţie eempotriva comunismului, dar een anii 80 ai comunismului ceauşist se bucura de un trai eembelşugat.centre un om care eenjură la TV, urcă băut la volan, face jurnalişti găozari sau ţigănci eempuţite , care nu explică cum de fetele sale au vile de sute de mii de euro şi care minte că el nu ar fi fost een structurile PCR eenainte de ’89 een vreme ce cei din spatele celuilalt candidat ar fi fost, eel prefer pe prostănacul mai pu’in abil care s-a dat de gol. De aceea, logica răului cel mai mic pe care politicianul Remus Cernea a adoptat-o, era singura lui soluţie pentru turul II. Zilele şi lunile următoare de mandat Băsescu vor confirma sau nu afirmaţiile mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *