Matrice politica

Traim intr-o matrice politica in care noi masele ar trebui sa fim valorile care determina schimbarea varfului. In schimb noi masele refuzam sa intelegem care ne este menirea si continuam sa facem politica de sant uitand sa ne pregatim pentru a valora mai mult in ochiul candidatului.

M-am saturat de dementa care cuprinde populatia cand unul sau altul fac o gafa. Tocam la nesfarsit aroganta unui ales dar uitam sa nu aruncam paharul de cafea pe jos, desi cosul de gunoi e la 1 metru de noi. Lucrurile mici si importante din viata noastra ar trebui sa ne preocupe mai tare decat lucruri neinsemnate care nu ne fac bine.

Daca noi nu aruncam paharul pe jos, daca noi nu scuipam pe jos, daca noi nu ne injuram ca la usa cortului, atunci nici guvernantul nu va trata cu aroganta scaunul pe care i-l oferim. Cat timp noi nu facem nimic nici guvernantul nu se va preocupa de noi.

 

E un cerc vicios in care masa da putere. Demos Cratos – Popor Liber. Un popor liber este un popor responsabil care nu are nevoie de un tatuc. Un popor liber are nevoie de un coordonator. Un popor liber este un popor educat.

 

Pana cand vom trai  in democratie nu suntem decat un popor imbecil in lanturile propriilor convingeri.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *