Mesajul

Mesajul unui discurs este mult mai important decat cel ce transmite.

Ieri a aparut filmuletul cu Irinel Columbeanu care printre altele ne-a spus ca vrea sa candideze pe Primaria Bucurestiului. Politrucii au inceput sa perieze si sa spuna ca e bine ca au competitie. Smecherasii au ras de omulet ca incearca sa iasa si el din nou in presa. Mesajul, dar mesajul care era?!? Eu am retinut ca mesaj faptul ca TREBUIE SA IESIM LA VOT. Nu ma intereseaza ca Irinel e cine este si face ce face, important e mesajul.

Azi observ ca la moda este luatul in balon a mesajului lui Mircea Geoana, un alt preferat la batjocurei massmedia, nu ca nu si-ar merita-o „Mihaela, dragostea mea”. Mesajul printre altele a fost acelasi: „IESITI LA VOT!”

Nu prea am auzit prezentate prin buletinele de stiri, prin presa, pe bloguri aceasta stire: „Irinel si Geoana cheama lumea la VOT!”

Comments

comments

One thought on “Mesajul”

  1. La voi e job-description, pentru asta ati ales politica.

    Irinel si Geoana erau oarecum in off si incearca sa intre in arena. E de apreciat ca vin cu mesajul asta.

    De la voi inca astept un newsletter si niste raspunsuri pe mail la propunerile trimise. Pana acum dialogul cu voi a fost un monolog banal. Un email trimis dincolo de ocean in USA si-a primit macar o bataie pe umar si o indrumare unde sa ma adresez pentru propunerea mea. Cine se ocupa de comunicare politica la voi ar trebui dat in suturi afara pentru ca nu o face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *