Mihail Sebastian Arghiropol si publicitatea

Mai zilele trecute am dat prin internet peste un articol interviu cu Mihail  Arghiropol in publicatia business24.ro, unde acesta a trecut in revista subiecte precum publicitatea si cariera. Cine este Mihail Sebastian Arghiropol?! Acesta este directorul companiei de publicite Media One si are o experienta de peste 22 de ani in campul publicitatii.

Dupa 22 de ani de publicitate poti spune ca Mihail Sebastian Arghiropol si-a castigat dreptul de publicitar major in zona aceasta. Fiind major in acest domeniu poate emite pareri legate de publicitate si dezvoltarea ei, bazandu-se pe experienta trecuta, dar si pe previziunile sale din piata pentru viitor.

Intrebat fiind despre cat reprezinta arta si cat reprezinta profesie, acesta a dat raspunsul clasic de 99 % transpiratie si 1 % inspiratie.  Nu poti emite un alt raspuns cand raspunsul se afla in fata ta sau mai bine zis ai trecut prin el in anii de cariera pe care ii ai. Fara munca nu apar rezultate stralucite. Acel 1 % de inspiratie provine din cei 99 %  transpiratie. Munca asidua si cautarea solutiei in tot timpul muncii este motorul care cauta ideea de 1 %. Ideea inspirata a lui Mihail Sebastian Arghiropol.

Nu stiu de ce, dar am senzatia ca il cunosc pe Mihail Sebastian Arghiropol  dincolo de  acest interviu. E una dintre senzatiile de „deja vu” pe care le simti cand asculti un om. Parca undeva in trecut ai mai avut si tu o discutie cu acest om pe fix motivele articolul peste care am dat. Sa fie vorba doar de o acumulare de informatii din partea sa, informatii ce compun o imagine formata din mai multe imagini?! Nu stiu daca e asa, dar stiu ca ideile respective sunt destul de motivationale pentru cei ce sunt la inceput de drum in publicitate.

Pasionat de publicitate, dar si de istorie, arhitectura si arta cinematografica, Mihail Sebastian Arghiropol conduce de peste 22 de ani propria agentie de publicitate, impletind aceasta cariera cu numeroase proiecte de suflet.

Sursa: business24.ro

Munca video in publicitate a acestui om o puteti urmari pe canalul lui de youtube: Mihail Arghiropol. Ma bucur ca s-a implicat intr-o campanie de promovare a colectarii selective intr-un timp in care noi nu mai avem chef sa invatam sa protejam mediul in care traim.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *